Kussenslopen

Artikelen 1 tot 48 van 130 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 130 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kussenslopen

Veel mensen nemen genoegen met het kussensloop dat ze standaard bij hun dekbedovertrek meegeleverd krijgen. Eigenlijk zonde, want met een kussensloop kun je heel gemakkelijk variëren in de slaapkamer of op de bank. Zo geef je je bed of woonkamer op simpele en goedkope wijze steeds weer net een andere look. Ook kunnen extra kussenslopen een praktisch nut dienen: misschien gebruik je bij voorkeur een dekbedovertrek van flanel, maar lig je met je hoofd juist liever op katoen. Wil je graag een fort van vrolijke, afwisselende kussens bouwen of heb je specifiek een kussensloop voor een kussen met nekrol nodig? Losse kussenslopen kopen is bij ons een eitje. Vanuit je luie stoel bestel je slopen in alle kleuren, maten en dessins.

Kussen beschermen

Een kussen wordt erg snel vies als je geen gebruik maakt van gedegen bescherming. Een kussensloop is daarvoor natuurlijk van belang, maar extra bescherming in de vorm van een molton kussensloop of kussenbeschermer is soms geen overbodige luxe. Vooral wanneer je 's nachts veel speeksel verliest, is een waterdicht kussensloop zeker een aanrader. Hiermee voorkom je dat het vocht direct in je kussen trekt. Zo houd je je kussen langer schoon en netjes. Een kussensloop is gemakkelijk uit te wassen en als je er een paar extra hebt, kun je 's nachts regelmatig met je hoofd op een frisse sloop liggen. Dit is beter voor de huid en voelt bovendien prettiger aan.

Materiaal kussensloop

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom koop je bij ons online kussenslopen in allerlei materialen. Je kunt kiezen voor een kussensloop van katoen, flanel, microvezel of polyester. Ook zijn er kussenslopen van satijn en percal verkrijgbaar. Kies aan de linkerzijde het gewenste materiaal en je ziet snel en gemakkelijk het hele aanbod. Misschien heb je al een dekbedovertrek van een bepaald merk en wil je graag wat extra kussenslopen met hetzelfde uiterlijk. Ook daar hebben we aan gedacht: vink je favoriete merk aan en je ziet direct of we kussenslopen en hoeslakens van dezelfde lijn in de aanbieding hebben. Kussenslopen van Beddinghouse, kussenslopen van Essenza, of liever van Cinderella? Een effen kussensloop of juist eentje met een leuke print? Neem de tijd om een goede keuze te maken. Wat je vandaag besteld, komen we morgen al bij je bezorgen.

Maten kussensloop

Een kussensloop voor een standaard kussen heeft de afmeting 60 x 70 cm. Zoek je een kussensloop voor een klein kussen of juist voor een heel groot exemplaar? Ook voor afwijkende maten of een kussensloop voor een nekrolkussen kun je bij ons terecht.