Bad/Verzorging

Bad/Verzorging

Artikelen 1 tot 48 van 356 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 356 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bad & Babyverzorging

Als jonge ouder kan je niet zonder een aankleedkussen. Het kussen komt van pas als je de baby gaat aankleden, verschonen, wassen of gewoon even lekker samen wil kroelen en knuffelen. Een waskussen of verschoonkussen (zoals een aankleedkussen ook wel genoemd wordt) moet daarom allereerst duurzaam, gemakkelijk in het gebruik en lekker zacht zijn – maar hé, aangezien dat ding vrijwel altijd in het zicht ligt en je er zoveel mee te maken krijgt, is een leuk kleurtje of dessin natuurlijk ook geen overbodige luxe! Daarom hebben we vele hoezen voor waskussens en verschillende aankleedkussens in de aanbieding. Zo kun je lekker afwisselen qua kleur en uitstraling en zorg je ervoor dat de kleine altijd op een lekker fris, zacht stofje ligt.

Badcape

Onder de warme douche vandaan komen is al zo moeilijk, laat staan als je daarna rillend naar de slaapkamer moet rennen om je kleding bij elkaar te zoeken. Dat gevoel wil je je kindje vast nog even besparen... Een badcape sla je gemakkelijk om de kleine heen en houdt hem of haar heerlijk warm tijdens een tochtje naar de babykamer. Zo maak je het de baby na het badderen en afdrogen zo aangenaam mogelijk.

Hydrofiel luiers gebruiken 

Een flinke stapel hydrofiel luiers en doekjes is de beste aankoop ooit voor iedere ouder/verzorger. Deze zachte doeken kun je voor allerlei doeleinden gebruiken: als spuugdoek, als slabbetje, als kleedje om je baby buitenshuis op te verschonen, als bescherming tegen de zon en ga zo maar door. Waarom is juist dit materiaal zo geschikt? Hydrofieldoeken zijn heel erg zacht en voelen aangenaam aan op het kwetsbare huidje van je baby. Ze zijn dun, maar kunnen toch veel vocht absorberen. Je kunt hydrofiel doeken altijd kwijt in je tas en wast je er een heleboel in één keer. Dat laatste kan trouwens vaak ook nog 's op 90 graden. Hygiënisch en megapraktisch! Omdat je als ouder ongetwijfeld in een universum vol hydrofiele items zult belanden, hebben wij een heleboel luiers, doeken en slabbetjes met leuke prints en dessins in ons assortiment.

Voedingskussen

Een voedingskussen zorgt niet alleen voor verlichting in de armen, nek, schouders en rug tijdens het voeden van de baby, maar is ook voor de bevalling al handig om in huis te hebben. Naarmate de zwangerschap vordert en de buik groeit, kan het lastig worden om een comfortabele slaaphouding te vinden. Een voedingskussen op de juiste plaats kan dan wonderen verrichten en je net de extra ondersteuning bieden die je nodig hebt. Daarom is de naam 'ontspanningskussen' wellicht toepasselijker. Tot slot kan het kussen – weer een periode later – nog eens gebruikt worden om de baby te helpen bij zijn eerste pogingen om rechtop te zitten.