20% korting op alle producten van Flanel! Kortingscode: FLANEL20 - Geldig t/m 03-02-2019 | Actie is niet geldig i.c.m. andere acties/kortingscodes.

Acties

Bekijk direct alle lopende acties bij Slaaptextiel.nl en profiteer van de mooiste aanbiedingen in beddengoed. Blijf deze pagina goed in de gaten houden. Regelmatig komen de leukste kortingen en acties voorbij. Wij zorgen ervoor dat jij jouw slaapkamer stijlvol en voordelig in kan richten. Geen enkele actie missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons bij facebook. 

 


 

10% korting
Sale
Nieuwsbrief aanmelden

 

 
 
 
 

 

Actievoorwaarden

Hier lees je alle voorwaarden van de verschillende acties van Slaaptextiel.nl. Mocht je nog vragen hebben over een actie? Neem gerust contact op met onze klantenservice.


 

Actie: 20% korting op alle flanel producten 

Ontvang een PiP Studio Strandtas t.w.v. €34,95. bij een bestelling vanaf €29,95 met de kortingscode: GRATISTAS. Deze actie is geldig van 21 januari 2019 t/m 03 Februari 2019 en is niet te combineren met andere acties en/of kortingscodes. 


 

Actie: SALE

Onze SALE is altijd actief en biedt uitlopende producten met kortingen tot wel 70% aan. Sla nu je slag! Kortingscodes zijn ook geldig op de SALE-categorie producten. 


 

 


Populair bij Slaaptextiel