Papillon

47 artikel(en)

per pagina

47 artikel(en)

per pagina

Papillon

Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, komt het merk 'Papillon' toch echt van Nederlandse bodem. Het karakter van de dekbedden is vaak landelijk, klassiek en sereen. Rustige dessins en prints van vogels en bloemen zijn geliefde thema's. Welke keuze je ook maakt, alle Papillon dekbedovertrekken hebben een stijlvolle, luxueuze uitstraling.

Dekbedovertrek extra lang

Dekbedovertrekken van Papillon zijn niet alleen mooi, maar absoluut ook erg praktisch. Het merk onderscheidt zich door de dekbedovertrekken extra lang te maken. Daardoor is een dekbedovertrek van Papillon geschikt voor gebruik om dekbedden van alle lengtematen. Een Papillon dekbed heeft vaak een totale lengte van 260 cm lang en heeft een dubbele doorlopende instopstrook.

Dekbedovertrek van katoen/satijn

Voor wie een echt chique uitstraling nastreeft, is een dekbedovertrek van katoen/satijn een goede keuze. Tegenwoordig denkt men bij het woord 'satijn' al snel aan een extreem glanzend en 'glibberig glad' stofje, zoals je bijvoorbeeld bij nachtjapons ziet. Dit zijn vaak satijnen producten geweven van (goedkope) polyester. Katoen-satijn, daarentegen, heeft een veel subtielere uitstraling en glans. De stof is soepel, verfijnd en zacht. Bij uitstek geschikt voor het vervaardigen van luxe beddengoed en dat heeft het merk Papillon goed in de gaten. Selecteer aan de linkerzijde het filter 'katoen/satijn' en je zult zien dat Papillon veel dekbedovertrekken aanbiedt van dit luxueuze materiaal. Bijkomend voordeel: een dekbedovertrek met een lichte glans ziet er altijd spectaculair uit – ook wanneer het bed niet helemaal netjes is opgemaakt.

Maat dekbedovertrek

Zoals hierboven al vermeld staat, zijn de dekbedovertrekken van Papillon extra lang. Daardoor zijn ze geschikt voor gebruik op bedden met alle lengtematen. Natuurlijk is het wel van belang om de juiste breedtemaat te kiezen. Zoek je een Papillon dekbedovertrek voor een tweepersoonsbed of een lit-jumeaux? Met de filter aan de linkerzijde selecteer je gemakkelijk de juiste afmetingen voor je dekbedovertrek.