Body & Soul

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Walra Body & Soul: creëer je eigen Wellness badkamer

Walra Body en Soul is een lijn hoogwaardige badproducten. Van bodylotion tot douchegel en van robuuste zeep tot een mooie tas om alles in op te bergen: met de producten van Walra tover je je badkamer om tot een heus Wellness-centrum aan huis. De producten zien er zo mooi uit dat je ze eigenlijk helemaal niet uit het zicht hoeft te zetten. Stal je badstash uit naast een stapel zware kwaliteit badhanddoeken en je badkamer ziet eruit als een plaatje. Een heerlijke plek om tot rust te komen na een lange dag. Neem de tijd om van de geuren te genieten en verzorg jezelf met aandacht!

Het merk Walra

Walra is van oorpsprong een linnengoedbedrijf. Het familiebedrijf werd in 1873 opgericht in het dorp Waalre (vandaar de naam!) en kent een lange geschiedenis. Linnengoed was aan het einde van de negentiende eeuw een zeer kostbaar bezit en vormde de basis van een goed georganiseerd huishouden. Niet zo gek dat bedlinnen en keukenlinnen destijds vaak fungeerde als huwelijkscadeau voor aanstaande bruiden die het ouderlijk huis gingen verlaten. De verkoop verliep in die tijd heel persoonlijk: er kwam een adviseuse van Walra aan huis met een koffer vol producten voor het aanstaande echtpaar. Nog tot in de 21e eeuw kwam de Walra-adviseuse aan huis om kwaliteitslinnen op persoonlijke wijze aan de klant te verkopen.

The House of Walra: luxe voor de moderne mens

Tegenwoordig is de traditie van de adviseuse-aan-huis verdwenen. Ook is het assortiment uiteraard een beetje aangepast aan de behoeftes van de moderne mens. Vandaag de dag maakt het merk een 'luxueus gevoel' bereikbaar voor een brede doelgroep. Walra vervaardigt items voor in de slaapkamer, badkamer en keuken. Met de badproducten van Walra haal je het luxe en ontspannen 'Wellness'- gevoel naar je eigen badkamer.