Minnie mouse

33 artikel(en)

per pagina

33 artikel(en)

per pagina

Minnie Mouse artikelen online

Minnie Mouse maakte haar debuut als tekenfilmfiguur al in 1928 en is sindsdien (net als haar muizenvriendje Mickey Mouse) niet meer weg te denken uit de Disney line-up. Met haar brede lach, grote strik en rode stippeltjesjurk spreekt ze jong en oud aan. Geen wonder dat een Minnie Mouse slaapkamer voor veel jonge fans hoog bovenaan het verlanglijstje staat! Gelukkig zijn er heel veel leuke Minnie Mouse artikelen voor op de kinderslaapkamer verkrijgbaar.

Minnie Mouse slaapkamer

Een Minnie Mouse slaapkamer is bij voorkeur roze en staat vol Minnie Mouse kindermeubels. Een Minnie Mouse peuterbed, een Minnie Mouse Speelgoedkist, een Minnie Mouse krijtbord en natuurlijk een Minnie Mouse rugzak voor wanneer je je eigen Disney Clubhuis tóch af en toe moet verlaten. Al die leuke Minnie Mouse spullen zijn onderling leuk te combineren. Via onze themashop bestel je alle Minnie Mouse artikelen handig onder één dak. Ervoor zorgen dat de kids 's avonds lekker moegespeeld in bed kruipen? Vergeet dan de Minnie Mouse Speeltent zeker niet!

Minnie Mouse dekbedovertrek voor kinderen

Zijn je kids een beetje wispelturig en koop je dus liever niet een complete Minnie Mouse kinderkamer? Je speelt op een praktische manier in op kinderrages door te zorgen voor leuk beddengoed. Een extra Minnie Mouse dekbedovertrek kan nooit kwaad en zorgt toch voor een Disney-vibe in de kinderkamer. Kijk snel of er een leuk 1-persoons Minnie Mouse dekbedovertrek voor je kleine fan tussen zit. Minnie Mouse dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen: van zuurstok roze tot Minnie Mouse dessins met een meer grafisch karakter. Stel zelf je Minnie Mouse slaapkamer samen en bestel al je favoriete Minnie Mouse artikelen online.