Kinderklamboes

Artikelen 1 tot 48 van 102 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 102 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Klamboes Kinderen

Met een kinderklamboe maak je van een saai bed in een handomdraai een avontuurlijke slaapplek. Niet alleen leuk voor de kleine ontdekkingsreiziger, maar ook nog eens functioneel: een klamboe zorgt ervoor dat je kind geen last heeft van muggen en ander ongedierte. Bovendien zorgt een bedtent of klamboe ervoor dat je woelende of dwarse peuter niet zo gemakkelijk uit bed kruipt.

Ronde klamboe of vierkante klamboe

Een eerste afweging die je moet maken bij de aanschaf van iedere klamboe: ga je voor een ronde klamboe of een vierkante klamboe? Een ronde klamboe is het meest voorkomend. Een rond model heeft al snel een romantische uitstraling en is bovendien gemakkelijk te bevestigen aan één centraal punt. Voor sommige bedden is een vierkant model echter handiger. Doordat een vierkante klamboe meerdere bevestigingspunten heeft, kun je de klamboe gemakkelijker aanpassen aan jouw bed en plafond en ontstaat er een ruimtelijker resultaat. Dit kan uitkomst bieden bij een bed onder een schuin dak of op een vliering.

Bedtent

Houd je kind van kamperen en geef je hem of haar graag het hele jaar door dat avontuurlijke campinggevoel? Dan is een bedtent een leuke optie. Een bedtent houdt muggen buiten de deur en is spannend om in te slapen. Ook heel geschikt voor kleintjes die voor het eerst in een echt bed slapen en door het woelen nog wel eens uit het bed rollen.

Veiligheid kinderklamboe

Een klamboe om een kinderbed, is dat wel veilig? Het laatste wat je wilt is dat je kind tijdens het slapen verstrikt raakt in de stof van de klamboe. Daarom is het belangrijk om de kinderklamboe goed strak om het bed heen te spannen. Zorg ervoor dat je kind de klamboe niet los kan trekken, dan ben je zeker van een veilige en comfortabele nachtrust zonder muggen en ander gespui.

Klamboe voor ledikant of wieg

Voor de allerkleinsten zijn er speciale klamboes voor ledikanten en wiegjes verkrijgbaar. Vaak dragen deze klamboes de naam 'sluier, 'klamboesluier', 'hemel(tje) of 'baby sluier'. Deze klamboes zijn vaak decoratief en geven de babykamer een knusse, romantische look.

Bevestiging klamboe

De meeste klamboes worden geleverd met bijbehorende bevestigingshaakjes. Wil je de klamboe liever niet aan het plafond bevestigen? Dan kun je kiezen voor een (verstelbare) piekstok om de klamboe aan te hangen. Een piekstok wordt ook wel een Klamboe Houder of Klamboe Standaard genoemd.