Romanette

33 artikel(en)

per pagina

33 artikel(en)

per pagina

Romanette

Romanette is een Nederlands merk uit de portefeuille van het Brabantse familiebedrijf Textap, een naam die al 65 jaar meedoet in de beddengoedbranche. Kwaliteit en een tijdloze uitstraling staan bij dit merk hoog in het vaandel.

Nederlandse nuchterheid met Italiaanse allure

“Romanette” – dat klinkt niet erg Nederlands, hoor ik je denken. Misschien is ooit voor deze naam gekozen, omdat producten van Romanette in Italië worden vervaardigd. Dat resulteert in gedegen kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. Nederlandse nuchterheid met een vleugje Italiaanse allure. Een goede combinatie, dat blijkt wel uit de populariteit en tijdloosheid van dit merk.

Romanette Flanel

Voor een extra zachte en warme nachtrust, kies je voor flanel. De collectie 'Romanette Flanel' voorziet in alle kwaliteitsitems die je nodig hebt om je tijdens de nacht lekker warm te houden. Niet alleen hoeslakens, maar ook dekbedovertrekken zijn in deze heerlijke stof verkrijgbaar.

Romanette online bestellen

In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor een bed vol Romanette-artikelen. Wil je niet alleen een Romanette hoeslaken, maar ook een Romanette dekbedovertrek? Geen probleem, je bestelt eenvoudig al je favoriete producten in één keer.