Hoofdkussens

Artikelen 1 tot 48 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hoofdkussens en kussens

Online hoofdkussens kopen? Kop erbij!

Voor een goede nachtrust kan een hoofdkussen niet ontbreken, tenslotte hangt de steun voor het bovenlichaam voor 33% af van het kussen. Als het hoofdkussen niet geschikt is voor jouw hoofd en slaaphouding, zul je minder uitgerust zijn en mogelijk zelfs last krijgen van nekpijn en rugpijn. Ieder hoofd heeft zijn eigen wensen wat betreft hardheid van het kussen, materiaalsoort en formaat. Wij helpen je graag op weg bij de keuze voor een hoofdkussen. Misschien weet je al welk soort hoofdkussen het beste voor je is, wil je eens iets nieuws uitproberen of ben je opzoek naar een anti-allergiekussen. Voor iedere wens is er een passend hoofdkussen te vinden.

Hoofdkussen voor zijslaper, rugslaper en buikslaper

In ons assortiment tref je de volgende soorten kussens aan: dons (eendendons of ganzendons), veren, kapok, katoen, scheerwol, gemengd, holle vezel, polyester en synthetisch dons. Naast een doordachte materiaalkeuze is het van belang om aandacht te besteden aan de eigen slaaphouding. Bij een zijslaper ontstaat er veel ruimte tussen het hoofd en de schouders, waardoor een stevig en hoog hoofdkussen nodig is om de nek te ondersteunen. Een hoofdkussen voor een rugslaper is bij voorkeur vormvast is en deukt tijdens de nacht niet teveel in. De buikslaper heeft juist baat bij een kussen dat zacht, makkelijk vervormbaar en niet te hoog is.

Hoofdkussen en huisstofmijtallergie

Huisstofmijt is een veelvoorkomende boosdoener als het gaat om allergische reacties in de slaapkamer. Microscopische uitwerpselen van de huisstofmijt zorgen ervoor dat je gaat niezen of last krijg van een loopneus, rode ogen en benauwdheid. Een anti-allergie hoofdkussen biedt verlichting. Hoe dichter de tijk van het hoofdkussen geweven is, hoe minder kans de huisstofmijt heeft om in het kussen door te dringen. Een hoofdkussen van natuurlijke kapokvulling heeft eveneens antibacteriële eigenschappen. Was en lucht al het beddengoed regelmatig, zodat je bed geen broedplaats voor de mijt wordt.

In ons assortiment vind je veel anti-allergie kussens. Denk aan Cinderella Bedding kussens met Healthguard finish, Silvana kussens met de speciale Aegis® behandeling, Kapok hoofdkussens, Ducky Dons en Timzo.

Hoofdkussen online kopen

Een hoofdkussen online kopen gaat snel en eenvoudig. Selecteer aan de linkerzijde de voorkeuren wat betreft de hardheid van het hoofdkussen, het formaat van het kussen, de gewenste kussenvulling en blader rustig door ons aanbod. Hoofdkussens voor kinderen en kussenslopen in alle kleuren van de regenboog bestel je snel en gemakkelijk mee.