Thomas de Trein

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Thomas de Trein kinderslaapkamer

Peuters in alle landen zijn dol op 'm: Thomas de Trein! In Nederland is deze vriendelijke trein ook wel bekend als Thomas de Stoomlocomotief. Thomas en zijn vrienden beleven de dolste avonturen op het fictieve eiland Sodor, want iedere aflevering krijgt de jonge Thomas een hele speciale taak van de Dikke Directeur. Maar vaak gaat er nog wel het een en ander mis zodra Thomas en z'n vrienden op pad gaan... Leeft jouw kleintje iedere dag mee met de avonturen van deze vrolijke blauwe trein? Dan is het reuzegezellig om een echte Thomas De Trein kinderslaapkamer te realiseren waarin je kleintje zich veilig en vertrouwd voelt.

Thomas de Trein peuterbeddengoed

Thomas de Trein is in het bijzonder leuk voor de allerjongsten. Daarom vind je in ons assortiment kleurrijk Thomas de Trein peuterbeddengoed voor gebruik in een ledikant (135 x 100 cm) of juniorbed (120 x 150 cm). Wie het kinderbedje helemaal Thomas-proof wil maken, bestelt er direct een Thomas de Trein hoeslaken bij. De grand finale is natuurlijk een heus Thomas de Trein juniorbed. Met een juniorbed vergemakkelijk je de overstap van een ledikant naar een grote-mensen-bed. 

Thomas de Trein meubels

Thomas de Trein beddengoed: check! Wie nog een stapje verder wil gaan: kijk vooral nog even verder op deze themapagina! Een Thomas de Trein muursticker maakt een wereld van verschil voor de sfeer in de kinderslaapkamer, evenals kleurrijke meubeltjes met daarop de hemelsblauwe Thomas. Heb je genoeg ruimte in de slaapkamer voor een zithoek? Een Thomas de Trein bankje met daarvoor een lekker zacht Thomas de Trein vloerkleed maakt de themakamer compleet.

Thomas de Trein speelkamer

Een slaapkamer is in de eerste plaats bedoeld om in te slapen, maar zeker op de kinderslaapkamer moet natuurlijk ook lekker gespeeld worden met vriendjes en vriendinnetjes. Met een Thomas de Trein speeltent zorg je voor een knus hoekje om te lezen of lekker te klieren. Is iedereen moegespeeld en is het nu echt bedtijd? Sluit de Thomas de Trein gordijnen, morgen is er weer een dag voor hele speciale taken. Je kleintje zal heerlijk slapen op zijn eigen Thomas de Trein kinderslaapkamer.