So Cute

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

SoCute | Merk

Houd je van design en nog ietsje meer van de lente? Dan ben je bij designmerk So Cute aan het juiste adres. Dit merk ontwerpt dekbedovertrekken, sierkussens, handdoeken en strandlakens met de vrolijkste kleurstellingen en prints. Ben je verliefd geworden op een van de ontwerpen? Vaak is dezelfde print op verschillende producten verkrijgbaar. Zo schaf je eenvoudig een kussen, dekbedovertrek en strandlaken met hetzelfde design aan en mix & match je je hele interieur bij elkaar in So Cute-stijl. Schattig!

Voor de liefhebber van hemelsblauw en zachtroze

Pastelkleuren spelen de hoofdrol bij de ontwerpen van So Cute: je vindt veel zachtroze en hemelsblauw terug op de dekbedovertrekken, kussentjes en lakens. De pasteltinten zorgen voor een frisse uitstraling. Met So Cute is het in jouw huis altijd voorjaar. Ontluikende bloemen en bomen in volle bloei komen vaak terug in de designs, evenals details in hardere kleuren zoals fuchsia en turkoois. Een explosie van kleur in een perfect uitgebalanceerde compositie.

Fantasie en werkelijkheid

De ontwerpers van So Cute houden ervan fantasie en werkelijkheid een beetje door elkaar te laten lopen. Op de items van dit merk vind je niet alleen natuurschoon terug, maar ook poppige figuren die sprookjesachtig aandoen.

Designstudio La Terzi

SoCute komt uit de koker van ontwerpstudio La Terzi, een wereldwijd toonaangevende studio die gespecialiseerd is in het vervaardigen van vooruitstrevende ontwerpen voor huis en tuin. Kleurthema's en patronen van La Terzi worden internationaal gebruikt voor uiteenlopende productengroepen en concepten. Naast So Cute heeft La Terzi nog twee andere merken, namelijk Suela Home (kenmerken: romantisch en mediterraan) en Melli Mello (kenmerken: bloemen, dieren en etnische elementen). Aan het roer van de studio staan Erdem en Lobna Terzi.