10% korting op het gehele assortiment* | Gebruik de kortingscode: SALE | Niet geldig i.c.m. andere acties/kortingscodes en niet geldig op boxsprings & meubels | Geldig van 27 maart t/m 5 april 2020

Retourneren 
Je hebt de mogelijkheid om de goederen binnen 30 dagen na levering te retourneren. 
Het product dient ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet en bij voorkeur in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Vergeet niet je bestelnummer te vermelden bij het retourneren van de goederen. Zodra je retourzending is verwerkt ontvang je bericht en zal het tegoed* binnen 5 werkdagen door ons worden verrekend.

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de retourzending plaatsvindt. Je kan deze bij het postkantoor op de normale manier, aangetekend en/of verzekerd verzenden. 

Het retouradres is:
Slaaptextiel
Vestaweg 38
8938 AV Leeuwarden

*Eventuele verzendkosten van de heenzending worden alleen vergoed wanneer de gehele bestelling retour is ontvangen. Indien je kiest voor extra opties bij verzenden (bijv. avondbezorging of niet bij buren bezorgen) worden de extra kosten hiervan niet vergoed.

Acties
Bij het retourneren van de gehele bestelling en/of actie gedeelte, komen acties en/of gratis artikelen te vervallen. Gratis artikelen dienen in nieuwstaat en compleet mee retour gestuurd te worden tenzij anders vermeld.

Tip: vraag altijd om een Track&Trace-nummer
Met een Track&Trace-nummer van de vervoerder kan je de retourzending online traceren en heb je altijd een verzendbewijs achter de hand, mocht het pakket onverhoopt kwijtraken. 

Ruilen
Ruilen is helaas niet mogelijk, maar je kan uiteraard wel een nieuwe bestelling plaatsen als je iets anders wilt hebben.