Oilily

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Oilily

Dit merk klinkt je misschien bekend in de oren. Oilily is in 1963 opgezet in Nederland door Willem en Marieke Olsthoorn. Oilily ontwierp kinderkleding en was het eerste merk dat tijdens de creatieve processen het kind centraal zette. Deze nieuwe visie resulteerde in een bijzondere en bruisende stijl die nog niemand ooit had gezien. Vanaf 1986 begon Oilily ook vrouwenkleding te ontwerpen en nu kun je zelfs beddengoed van dit prachtige merk kopen.

Creatief en gewaagd

Oilily is niet bang om 'out of the box' te denken. De ontwerpen zijn kleurrijk, innovatief, gedetailleerd en van hoge kwaliteit. Gewaagde kleurencombinaties en speelse patronen zijn kenmerkend voor Oilily. Juist door deze creatieve keuzes heeft het merk vele fans en klanten. Op Slaaptextiel.nl kun je diverse, prachtige dekbedovertrekken en plaids vinden van Oilily. In de bijzondere ontwerpen is voor iedere slaapkamer wel een geschikt dekbedovertrek te vinden. Met een Oilily plaid kun je de look helemaal afmaken.

Vakmanschap in huis

Het Nederlandse merk Oilily speelt graag met klassieke designs door deze een nieuw jasje te geven. Oilily gebruikt in haar ontwerpen hoogwaardige materialen die uit alle hoeken van de wereld komen. De kwaliteit van de materialen is hoog en de producten hebben een handgemaakte 'look and feel'. Dekbedovertrekken van Oilily zijn  in de eenpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux XL maten verkrijgbaar. 

De perfecte mix voor jouw slaapkamer

Met Oilily producten kun je een perfecte eclectische mix voor jouw slaapkamer ontwikkelen. Stippen zijn niet perfect rond en lijnen zijn niet kaasrecht. Juist dit maakt de ontwerpen speels en vrolijk. Daarnaast worden er gewaagde kleurencombinaties gemaakt die je zelf misschien niet zo snel zou doen. Met deze humoristische, maar stijlvolle ontwerpen begin je iedere dag met een lach!

Gemakkelijk online bestellen

Net zoals onze andere producten, kun je ook Oilily producten eenvoudig online bestellen. Bestel je voor 22:00 uur? Dan heb je jouw bestelling morgen in huis en kun je dus snel genieten van je nieuwe aankoop.