Kinderbadtextiel

Artikelen 1 tot 48 van 53 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 53 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kinderbadtextiel

Strandlakens, baddoeken en handdoeken

Met het hele gezin een dagje naar het strand op een warme dag – het is een van de meest ontspannende, zomerse dingen die er bestaan. Mits je goed voorbereid op pad gaat, natuurlijk. Wat neem je allemaal mee? Een strandlaken of baddoek voor ieder gezinslid is in elk geval een must. Geef je kleine avonturier een zacht strandlaken met een afbeelding van z'n favoriete tekenfilm of superheld erop cadeau en vertel hem of haar er goed op te passen. Een groot Frozen strandlaken, een Barcelona baddoek of een Buurman & Buurman strandlaken draagt ieder kind gráág en trots zelf mee naar het strand. Dat is alweer een zorg minder!

Strandlaken voor over een strandstoel

Wanneer het druk is op het strand, kan het een hele uitdaging zijn om de kleintjes goed in het vizier te houden. In dat geval kan het helpen je kind zijn felgekleurde strandlaken over een strandstoel te laten hangen. Het laken dient dan als baken om in de gaten te houden, ook wanneer je kind spelenderwijs een stukje verder op het strand is beland. Het blijft oppassen geblazen, maar een reusachtig Mickey Mouse badlaken op een stoel is in elk geval een opvallend richtpunt waar je kind graag naar zal willen terugkeren. Maak het strandlaken bij harde wind wel eventjes vast aan de bovenkant van de stoel.

Wanneer je kind niet in bad wil

Fora voor jonge ouders staan er vol mee: “Mijn kind wil niet in bad”, “Kind wil niet onder de douche” en ga zo maar door. Het kan soms een hele strijd zijn om jouw oogappel 's avonds gewassen en fris in bed te krijgen. In die gevallen kan het helpen om het badritueel of doucheritueel zo leuk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld met vrolijke washandjes of een heerlijk zachte, grote baddoek met een mooie afbeelding erop.

Poncho bestellen

Heeft je kind zich keurig gedragen in bad of onder de douche? Dat verdient een beloning! Stel je kind in het vooruitzicht dat het na een succesvol badritueel nog een halfuurtje in een vrolijke poncho of badcape mag rondhuppelen. Onze ponchos zijn aan de buitenkant vaak van zacht velours gemaakt, terwijl de binnenkant van badstof is. Lekker warm voor na het douchen, maar ook erg handig voor op het strand. Bestel kinderbadtextiel eenvoudig bij Slaaptextiel.