Covers & Co

31 artikel(en)

per pagina

31 artikel(en)

per pagina

Covers & Co

Covers & Co is een eigen merk van het homestyling concept Essenza Home. Dit merk vervaardigt beddengoed met een knipoog voor jong en oud. Van peuter tot tiener en van tiener tot volwassene: het merk vervaardigt frisse, vrolijke en eigentijdse dekbedovertrekken die voor een lach op ieders gezicht zorgen!

Eyecatcher voor de kinderslaapkamer

Kinderslaapkamers zijn een feest om in te richten. Je kunt het tenslotte niet avontuurlijk of bont genoeg maken, dat vinden kinderen alleen maar fantastisch. Het bed vormt vaak het middelpunt van de slaapkamer. Daarom doet een leuk dekbedovertrek wonderen voor de sfeer van de hele kamer. Is je kind gek van dieren? Of gek op een stoere, stedelijke look? Voor ieder kind is er in de collecties van Covers & Co wel iets te vinden.

Sprankelend beddengoed

Hoewel Covers & Co met allerlei verschillende thema's, kleuren en dessins werkt, is er één ding dat over de hele linie centraal staat: ongedwongen plezier. Het beddengoed sprankelt, heeft een uitgesproken uiterlijk en brengt vrolijkheid in iedere kamer.

Wat is Renforce Katoen?

Bij de dekbedovertrekken van Covers & Co staat vaak aangegeven dat ze zijn gemaakt van zogeheten Renforce Katoen. Natuurlijk wil je graag precies weten wat dit is en of het een geschikt materiaal is om je kind (en jezelf!) onder te laten slapen. Het woord 'Renforce' is afgeleid van het Franse 'renforce', wat 'versterken' betekent. Renforce Katoen is dus 'versterkt katoen'. Versterkt katoen wordt geweven met een platbinding. Deze binding heeft als kenmerk dat de voorzijde en de achterzijde van de stof er precies hetzelfde uitzien. Bovendien is renforce katoen erg geschikt om te bedrukken met leuke dessins en patronen, omdat het een gladde structuur heeft. De stof is duurzaam en voelt zacht en comfortabel aan op de huid.