Babynestje

Artikelen 1 tot 48 van 170 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 48 van 170 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Babynestje

Een babynestje is een klein nestje voor jouw baby die het gevoel van warmte en geborgenheid geeft van jouw baarmoeder. Een babynestje is gemaakt van zacht katoen en weegt bijna niks. Hierdoor is het makkelijk mee te nemen. En wanneer het babynestje vies is ook eenvoudig te wassen. De ademende en zachte opstaande rand is voorzien van een handig trekkoord, zodat het babynestje op de grootte van jouw baby aangepast kan worden. Het is geschikt voor baby’s tot 6 maanden oud of tot wanneer de baby begint met omrollen.

Hoe gebruik je een babynestje veilig

Het babynestje is een erg populair product uit Scandinavië en mag niet meer ontbreken in de babyuitzet. Het is een ideaal hulpmiddel als rust en slaapplek voor de kleine telg. Wel is het belangrijk dat je weet hoe je een babynestje veilig gebruikt. Ten slotte wil je niet dat er iets met jouw baby gebeurt. Wij geven je wat tips hoe je het veilig kan gebruiken.

Zorg er altijd voor dat je baby met het hoofdje aan de ronde kant ligt en met de voeten bij het uiteinde waar je het trekkoord vastbind. Blijf altijd in de buurt wanneer je baby erin ligt. Je wilt voorkomen dat je baby gaat draaien en met het gezicht in de rand terecht komt. Hoewel de rand ademend is, wil je geen risico’s hier mee nemen. We raden om deze reden dan ook aan het babynestje niet op het ouderlijk bed te gebruiken of in een ledikant of in de wieg. Zet het naast je neer op de bank of leg het op een kleed op de grond. En blijf altijd in de buurt.

Het babynestje is perfect voor de kleine rustmomenten gedurende dag of wanneer je op bezoek gaat bij familie en vrienden en geen zware reiswieg of kinderwagen wilt meenemen. Slapen doet je baby natuurlijk nog steeds het beste in het eigen bedje.

Een babynestje kopen

Een babynestje kopen kan je al tijdens de zwangerschap. De meeste babynestjes in ons assortiment hebben een binnenmaat van 30 x 70 cm. En door het trekkoord is de buitenrand goed af te stellen op de groei van de baby. Het is handig om twee nestjes te hebben zodat je er altijd eentje beschikbaar hebt als de ander in de was zit. Let er ook goed op dat de buitenstof van katoen is gemaakt. Dit voorkomt zweethaartjes. Ook kan je een hydrofiele doek onder het hoofdje leggen. Zo blijft het nest langer schoon.

Hoe maak je je babynest schoon?

Spuugvlekken, een overgelopen luier of een druppende zuigfles. Een babynestje is zomaar vies. Dan wil je die wel makkelijk schoon kunnen maken. Omdat de buitenkant van katoen is, kan dit perfect in de wasmachine. Je nestje droogt vrij snel en is daarom snel weer klaar voor gebruik.

Het nestje heeft voor de baby een vertrouwde geur, want voor een baby erg belangrijk is. We raden je daarom aan het babynestje met een neutraal wasmiddel te wassen. Een sterke parfumgeur kan je baby onwennig maken. En dit kan de rust beïnvloeden die je jou en je kleine graag toewenst.

Babynestje Jollein

Slaaptextiel heeft een groot assortiment voor de babykamer. We bieden de populairste babymerken aan. Zo vind je bij ons de mooiste designs die in elke babykamer thuis horen. Wij verkopen onder andere babynestjes van Jollein, Dolly, Betulli en zijn wij de enige shop in Nederland die My Sweet Baby aanbiedt. Laat je overtuigen en haal het beste voor jouw baby bij Slaaptextiel.