Aneeza

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Aneeza dekbedovertrek kopen

Een Aneeza dekbedovertrek is geschikt voor... nou ja, voor wie niet?! Dit beddengoedmerk heeft zulke uiteenlopende ontwerpen dat er naar ieders smaak wel iets te vinden is. Van kleurrijke prints met bloemen tot wat rustigere ontwerpen in donkere kleurstellingen.

Wat is blended katoen?

Misschien heb je het wel eens vaker zien staan bij de productspecificaties: 'blended katoen'. Klinkt hip, maar wat betekent het precies? In het geval van Aneeza betekent deze term dat het dekbedovertrek gemaakt is van 80% katoen en 20% polyester. Wat is het voordeel van polyester in een dekbedovertrek? Een klein beetje polyester zorgt ervoor dat je dekbedovertrek zijn kleur beter behoudt, minder kreukelig uit de was komt (kreukherstellend) en nog net een beetje zachter aanvoelt.

Aneeza Velvet Touch: microvezel dekbedovertrek

Aneeza heeft een speciale lijn dekbedovertrekken uitgebracht onder de naam 'Aneeza Velvet Touch'. Een Aneeza Velvet Touch dekbedovertrek is vervaardigd van microvezel. Dit is een synthetisch materiaal dat wat gladder aanvoelt dan katoen, maar wel een natuurlijke feeling heeft. Het voordeel van een microvezel dekbedovertrek is dat 'ie over het algemeen gemakkelijk te reinigen is en snel droogt.

Over Blue Saffron Trading

Beddengoedmerk Aneeza komt uit de koker van Saffron Blue Trading. Dit is een groeiende groothandel op het gebied van bedtextiel. Het bedrijf levert eigentijdse dekbedovertrekken en hoeslakens tegen een scherpe prijs. Blue Saffron Trading heeft naast Aneeza ook het trendy merk Essara onder z'n hoede.