Badcapes

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Badcapes online bestellen

Badcapes voor baby's, bestaat er iets schattigers? Wikkel je kleintje in een zachte badcape na een lekker warm bad. Dat is wel zo aangenaam en - niet onbelangrijk - het ziet er ontzettend schattig uit. De keuze is reuze: baby badcapes zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes en met de mooiste prints en motiefjes.

Badstof badcape kopen

De meeste badcapes voor baby's zijn gemaakt van badstof. Badstof voelt extra zacht aan en kan veel vocht opnemen – precies de eigenschappen die je mag verwachten van een goede badcape voor je kleintje. Staat er dat de badcape van 'katoen (badstof)' gemaakt is? Kan kloppen! Badstof is namelijk een weefsel van katoen met aan de bovenzijde kleine 'lusjes'. Die lusjes geven badstof dat kenmerkende, zachte gevoel en extra vochtopnemend vermogen.

Baby badcapes Jollein

Goed vertegenwoordigd in ons assortiment badcapes voor baby's is het merk Jollein. Jollein komt ieder seizoen met een nieuwe collectie zachte items voor je kleine spruit. In de nieuwste collectie vind je een aantal 'XL Badcapes' van 100 x 100 cm. Ideaal, want zo kun je die leuke baby badcape toch een beetje langer gebruiken.