Strandlaken

Artikelen 1 tot 48 van 126 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 126 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Strandlaken online kopen

En lekker groot strandlaken kan niet ontbreken tijdens een dagje zon, zee en strand. Een strandlaken shoppen is heel eenvoudig en het aanbod is prachtig om te zien. Wil je een kleurexplosie om op te liggen tijdens een dagje zonnen of wikkel je jezelf liever in een serene hammamdoek? Voor iedere voorkeur hebben we een strandlaken in de aanbieding.

Strandlaken nodig? Je bent aan het juiste adres

Een strandlaken is in de regel een stuk groter dan gewone (bad)handdoeken: vaak wel 100 x 180 cm. Dit geeft je de kans jezelf helemaal in het strandlaken te wikkelen of er languit op te liggen tijdens aan lome dag aan zee. Dat gaat met een gewoon handdoekje uit je badkamerkastje niet lukken hoor!

Laken voor het strand... óf de luxe badkamer!

Een strandlaken moet zacht aanvoelen en er mooi uitzien, maar tegelijkertijd natuurlijk ook functioneel zijn. Wanneer je kletsnat de zee uitkomt en de temperatuur buiten toch iets kouder is dan verwacht, is het fijn wanneer je jezelf snel kunt afdrogen. De strandhanddoeken op deze pagina zijn niet alleen zacht en mooi, maar kunnen door de rulle vezel ook uitstekend vocht absorberen. Je kunt je strandlaken dus buiten de zomerperiode ook best gebruiken in de badkamer. Gewoon omdat het kan! Met zo'n royaal laken krijg je spontaan een luxe Wellness-gevoel in je eigen huis.

Merken strandlakens

In ons assortiment kun je terecht voor een strandlaken van Seahorse, een Hip Strandlaken, een laken van Pip of een kleurrijke handdoek van SoCute. Zoek je iets gewaagders? Kies dan voor een rond strandlaken. Daarmee maak je zeker weten de blits aan zee. Zoek nu je favoriete handdoek voor op het strand uit en je weet je plekje aan het water vanuit de verste verte terug te vinden. Spetteren, badderen en dan weer lekker opdrogen in de zon op je zachte strandlaken.