Marc O'Polo

Artikelen 1 tot 48 van 85 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 85 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Marc O’Polo

Wie denkt er bij de naam Marco Polo nog aan de Venetiaanse ontdekkingsreiziger die in de dertiende eeuw naar naar exotische landen als Perzie, China en Indie reisde? De echte fashionista denkt vast eerder aan het (bijna) gelijknamige modemerk Marc O'Polo. Sinds de oprichting in 1967 heeft dit merk veel succes met het vervaardigen van dames- en herenkleding. Geen wonder dat het assortiment inmiddels flink is uitgebreid en je ook dekbedovertrekken, plaids en handdoeken van Marc O'Polo kunt kopen.

Scandinavisch design

Het merk Marc O'Polo werd opgericht in Stockholm. Deze herkomst is terug te zien in de ontwerpen: de stijl is verfijnd, stedelijk, modern en weerspiegelt een achtergrond in Scandinavisch design. Producten van Marc O'Polo sluiten naadloos aan bij de urban lifestyle en grijpen terug op een moderne, wijde blik op de wereld.

Natuurlijke materialen

Marc O'Polo maakt al vanaf de start graag gebruik van natuurlijke materialen. Dat is bijzonder, want in de tijd dat het merk opgericht werd, was het gebruik van synthetische materialen juist erg trendy. Nog altijd maakt het merk veel gebruik van wol, linnen en fijn katoen. De beste materialen worden gecombineerd met fijne details en tijdloze ontwerpen.