Clayre & Eef

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Clayre & Eef

Clayre & Eef is producent van woon- en modeaccessoires met een landelijke uitstraling. Dit familiebedrijf is in 1994 opgericht door twee broers wiens ouders al een groothandel in woontextiel hadden en kent dus een lange traditie in deze branch. Inmiddels werken er meer dan 100 mensen bij Clayre & Eef. Het merkt brengt producten op de markt met een duidelijke eigen stijl. 

Romantische artikelen om van je huis een thuis te maken

Je kunt beter een ding heel goed doen, dan alles maar een beetje. Dat hebben ze bij Clayre & Eef goed begrepen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de landelijke woonomgeving, namelijk het bosrijke Limburgse dorpje Haelen. Dit resulteert in romantische, landelijke woonaccessoires die ieder huishouden voorzien van een flinke dosis warmte en gezelligheid.

Bijzondere werkwijze

Krijg je een heerlijk nostalgisch gevoel van al die sfeervolle items? Niet zo verwonderlijk, want zelfs de werkwijze bij Clayre & Eef past binnen het concept: op het hoofdkantoor worden de nieuwe ontwerpen nog vaak met de hand getekend of zelfs geschilderd. Hoe romantisch is dat?! Van begin tot eind worden de producten met de grootste zorg vervaardigd.

Ode aan de huismus

De producten van Clayre & Eef zijn erop gericht je huis zo aangenaam mogelijk te maken. Ideaal voor de stiekeme huismus die het meest geniet van lekker thuis rommelen en het interieur gezellig maken. In ons assortiment vind je voornamelijk sierkussens van dit knusse merk. Kijk direct of er iets naar jouw smaak tussen zit.