Suela

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Over Suela: het Spaanse woord voor 'troost'

Denk je aan beddengoed, dan denk je aan comfort en warmte. Een knus bed is troostrijk, zeker na een lange of vermoeiende dag! Dat gegeven heeft het beddengoedmerk Suela mooi verwerkt in haar naam: 'suela' is het Spaanse woord voor 'troost'. De ontwerpers van Suela halen hun inspiratie dan ook voornamelijk uit de sfeer en cultuur van de mediterrane wereld.

Valencia als inspiratiebron: het oude en het nieuwe

De straten van het mooie Valencia dienen vaak als inspiratiebron voor de ontwerpen van Suela. In deze stad vind je revolutionaire moderne gebouwen, maar ook heel oude en nostalgische architectuur. Het oude en het nieuwe laten samensmelten in een oogstrelend ontwerp: dat is waar dit beddengoedmerk in floreert. Op de dekbedovertrekken worden bijvoorbeeld strakke grafische prints gecombineerd met poëtische beelden van bloemen en planten. Grijstinten, aardekleuren en veel wit geven de overtrekken een engelachtige en serene uitstraling.

Een sereen huis met items van Suela

In drukke tijden wil je graag dat je huis een plek is waar je je geborgen en veilig voelt. Suela hecht veel waarde aan dit 'thuisgevoel' en vervaardigt producten die een gevoel van kalmte en vrede oproepen. Het merk heeft veel oog voor detail en kiest vaak voor een natuurlijk kleurpalet. Met items van Suela maak je van je huis een plek waar je echt tot rust kunt komen.

Designstudio La Terzi

Suela komt uit de koker van ontwerpstudio La Terzi, een toonaangevende studio die gespecialiseerd is in het vervaardigen van vooruitstrevende ontwerpen voor huis en tuin. Kleurthema's en patronen van La Terzi worden wereldwijd gebruikt voor uiteenlopende productengroepen en concepten.

Met een dekbedovertrek van Suela haal je een snufje geschiedenis en een glimp van de toekomst in huis. Blader rustig door ons assortiment en bestel je favoriete ontwerp.