Badjas

Badjas

40 artikel(en)

per pagina

40 artikel(en)

per pagina

Badjas kopen? Groot gelijk!

Een badjas, een ochtendjas of een kamerjas: hoe je het ook noemt, het is heerlijk om jezelf thuis te hullen in de zachtste stoffen. Met een warme badjas creëer je thuis het gevoel van een dagje Wellness. Een paar luxe handdoeken of een heerlijke grote hammamdoek erbij en je begint en eindigt iedere dag helemaal ontspannen en in je element.

Stress uit, badjas aan

Een badjas kan op verschillende momenten van pas komen: als je uit bad of onder de douche vandaan komt, wanneer je uit bed komt en nog eventjes in een comfortabele outfit wilt ontbijten, chillend bij het zwembad of simpelweg wanneer je toch de deur niet uit hoeft en graag iets warms en zachts op je huid wilt voelen. Ben jij zo iemand die met veel moeite onder de warme douche vandaan komt, zeker in de winter? Leg een warme ochtendjas klaar.

Materiaal ochtendjas

Het materiaal bepaalt voor een groot deel hoe de badjas aanvoelt. Daarom bieden wij alleen ochtendjassen aan van zware kwaliteit, zoals de ochtendjassen van Seahorse Pure. Badjassen zijn doorgaans vervaardigd van natuurlijke materialen zoals badstof of katoen-velours, maar ook ochtendjassen van microvezel zijn bij ons verkrijgbaar.

Online badjas bestellen

Online een badjas bestellen gaat heel eenvoudig. Met de filters aan de linkerzijde zoek je op de dingen die jij belangrijk vind: merk, kleur, materiaal of dessin. Zo zie je snel welke badjassen aan jouw voorkeuren voldoen. Nog even je favoriet kiezen, een maat selecteren en voor je het weet lig je in je chique kamerjas en met een trosje druiven in de hand te relaxen op de bank.

Welk merk badjas?

In ons assortiment vind je badtextiel terug van diverse grote merken. Ga je voor een Seahorse ochtendjas of toch voor een hipperdepippe badjas van Studio Pip? Bestel je favoriete badjas online en we komen 'm zo snel mogelijk bij je brengen.