Keukendoek

43 artikel(en)

per pagina

43 artikel(en)

per pagina

Keukendoeken bestellen was nog nooit zo leuk

Op het gebied van keukentextiel is er een merk dat onmiddellijk in het oog springt: DDDDD, ook wel bekend als 'Vijf Maal D'. Niet zo gek, want De Doek Die Direct Droogt (ja, daar staat die afkorting voor!) doet al ruim zestig jaar mee.

Waarom een DDDDD keukendoek?

De producten van DDDDD nemen ontzettend goed vocht op, omdat ze een zogenaamde ‘rulle vezel’ hebben. Een rulle vezel kan veel vocht absorberen, maar geeft de nattigheid ook gemakkelijk weer terug aan de lucht. Precies wat je zoekt in keukentextiel, toch?

Theedoek of keukendoek?

Theedoek, keukendoek, vaatdoek... soms zie je door de doeken de vaat niet meer. Wat is het verschil tussen een theedoek en een keukendoek? Voor eens en voor altijd: een theedoek is veel dunner en minder ruw dan een keukendoek en speciaal bedoeld voor het drogen van de vaat. Lang geleden droogden de dames hun porseleinen theekopjes met theedoeken, vandaar de naam! Een keukendoek is een handdoekje om de handen mee te drogen na gebruik van de keukenkraan. Een handdoek is dikker dan een theedoek.

Ouderwetse keukendoek of keukentextiel met eigentijds design

In ons assortiment vind je keukendoeken van DDDDD in eindeloos veel uitvoeringen. Ga je voor de klassieke geruite doek of voor een wat hipper dessin? Het merk gaat moeiteloos met de tijd mee. Voor iedere keuken is er wel een bijpassende kleur of dessin te vinden.

Keukentextiel online kopen

Online handdoeken en theedoeken voor in de keuken kopen is heel eenvoudig. Aan de linkerzijde filter je op kleur en dessin. Zo vind je snel geschikt keukentextiel om jouw keuken mee op te fleuren, precies naar jouw smaak en voorkeuren. Helemaal verliefd op een bepaald dessin keukendoek? Bestel dan ook direct een DDDDD theedoek met hetzelfde thema.