Cinderella

Artikelen 1 tot 48 van 106 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 106 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Cinderella

Het merk Cinderella doet al een tijd mee en is een vertrouwde naam op het gebied van bedtextiel. Cinderella staat vooral bekend om haar tijdloze en hoogwaardige basics: dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens, dekbedovertrekken en slopen. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een echt comfortabele nachtrust. Het merk is op dit moment in handen van Arli Group, een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Enschede en al 35 jaar actief is onder de eigen merknaam Damai.

Productie in eigen beheer

Arli Group vermeldt op de website: “Wij doen de productie geheel in eigen beheer, waardoor we de kwaliteit, oorsprong en zuiverheid (biologisch GOTS) van onze producten 100% kunnen controleren en garanderen.” Deze werkwijze resulteert in degelijke, duurzame artikelen die doen wat ze beloven. Niet voor niets nemen de merken Cinderella en Damai een grote plaats in ons assortiment in. Het zijn producten waarbij je er vanuit kunt gaan dat de kwaliteit op orde is en er alleen gebruik is gemaakt van de beste materialen.

Een goed begin is het halve werk

Het is verleidelijk om veel aandacht te besteden aan het uitzoeken van een leuk dekbedovertrek met een aansprekende print, maar de basis van je beddengoed verdient eigenlijk nog net ietsje meer aandacht. Zonder een goed dekbed, een hoeslaken van fatsoenlijke kwaliteit en een geschikt hoofdkussen heb je weinig aan je bed, ook al ziet 'ie er nog zo mooi uit. Voor deze producten loont het de moeite je te verdiepen in het aanbod en goed na te denken over de materiaalkeuze. Dit zijn immers items waarvan je wilt dat ze perfect aanvoelen lang meegaan.

Dekbedovertrek Cinderella

Is de basis op orde? Kijk dan of er in ons assortiment een dekbedovertrek van Cinderella verkrijgbaar is dat aan al je wensen voldoet. De ontwerpen van dit merk zijn toekomstgericht en maken een duidelijk statement met innoverende dessins, materialen en technieken. Welk ontwerp je ook kiest, de kwaliteit is in elk geval altijd op orde. Je zult zien dat een dekbedovertrek van Cinderella vaak van 'katoen/percaline' is gemaakt. Dit is zeer fijn geweven katoen dat heel zacht en soepel aanvoelt. Nog een voordeeltje: veel dekbedovertrekken van Cinderella zijn voorzien van een zogeheten 'Easy-Care Finish'. Dit betekent dat het dekbedovertrek gemakkelijk te onderhouden is en niet gestreken hoeft te worden.