Kinderhoeslakens

37 artikel(en)

per pagina

37 artikel(en)

per pagina

Hoeslakens Kinderen

Niets is zo funest voor het slaapcomfort als een te groot hoeslaken. Het gaat schuiven, er ontstaan plooien of het blijft helemaal niet op het matras liggen. Niemand heeft zin om tijdens de nacht het bed opnieuw te moeten opmaken. Daarom heb je op een kinderbed een speciaal hoeslaken voor kinderen nodig. Wij hebben hoeslakens met allerlei vrolijke kleurtjes en prints in de aanbieding. Deze zijn perfect te combineren met onze dekbedovertrekken voor kinderen.

Maat hoeslaken kinderbed

Een perfect hoeslaken sluit nauwkeurig aan op het matras. Daarom moet je eerst de afmetingen van het kindermatras weten en kun je dan pas een passend hoeslaken bestellen. Let niet alleen op de lengte- en breedtemaat, maar ook op de dikte van het matras. Aan de linkerzijde vind je onze zoekfilters. Naast de lengtemaat en breedtemaat, kun je hier ook de gewenste hoekhoogte voor het hoeslaken selecteren. Deze zogeheten hoekhoogte geeft aan hoe dik het matras maximaal mag zijn.

Materiaal hoeslaken voor kinderen

Het hoeslaken vormt de basis van je beddengoed. Het moet comfortabel aanvoelen en lang meegaan. Afhankelijk van het materiaal kan het hoeslaken koel aanvoelen of juist dik en warm, glad of juist wat ruwer. Alles over verschillende materialen en hun eigenschappen lees je hier. Jersey is het meest populaire materiaal voor hoeslakens. Jersey is gebreid katoen met veel rek. Daardoor is het gemakkelijk om de meeste matrassen aan te brengen.

Hoeslaken met print

Kinderen vinden het fantastisch om in een vrolijk bed te slapen. Daarom hebben we vele kinderhoeslakens met patronen en prints in ons assortiment. Zo kun je het gehele kinderbed opmaken in hetzelfde thema of met dezelfde kleurstelling. De hoeslakens van het merk Taftan worden geleverd in een handig katoenen opbergzakje. Bovendien zijn ze in zoveel kleuren beschikbaar dat er altijd wel een hoeslaken tussen zit dat goed combineert met de rest van het kinderbeddengoed.

Kinderhoeslaken online kopen

Alle benodigdheden voor op het kinderbed bestel je eenvoudig online via onze webshop. Maak je keuze uit de beschikbare dekbedovertrekken, dekbedden en accessoires. Voor je het weet is het 's avonds een feest om naar bed te gaan.