Melli Mello

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Melli Mello beddengoed

Melli Mello is een uitgesproken en vrolijk merk met een cross-culturele insteek. Door de opkomst van het internet en de mogelijkheid om de hele wereld over te reizen vind er steeds vaker een kruisbestuiving plaats tussen verschillende culturen en stijlen. En waarom zou je je aan één stijl houden terwijl er op de wereld zoveel moois te zien is?

Cross-cultureel en kleurrijk

De ontwerpers van Melli Mello combineren er lustig op los en dit resulteert in gewaagde en kleurrijke eindproducten. Het merk brengt een heel scala aan producten op de markt, van woonaccessoires tot cosmetica. In ons assortiment vind je een ruim aanbod met dekbedovertrekken, sierkussens en strandlakens van dit vrolijke internationale merk.

Bloemen, dieren, etnische details

'Melli Mello' – alleen de naam klinkt al een beetje gek, springerig en vrolijk. Toch valt die gekke naam helemaal op z'n plek wanneer je eens wat ontwerpen van Melli Mello bekijkt. De stijl is moeilijk in een hokje te plaatsen: de ontwerpen zijn grafisch, maar ook romantisch en druk. Bloemen, dieren en etnische elementen spelen de hoofdrol. De ontwerpers laten zich graag inspireren door verschillende culturen en nemen her en der elementen mee in hun werk. Geen wonder dat de eindresultaten altijd uniek en uitgesproken zijn. Ieder product heeft een simpel doel: plezier aanbrengen in huizen, tuinen en levens.

Designstudio La Terzi

Melli Mello komt uit de koker van ontwerpstudio La Terzi, een wereldwijd toonaangevende studio die gespecialiseerd is in het vervaardigen van vooruitstrevende ontwerpen voor huis en tuin. Kleurthema's en patronen van La Terzi worden internationaal gebruikt voor uiteenlopende productengroepen en concepten. Naast Melli Mello staat La Terzi aan het roer van twee andere succesvolle merken: Suela Home (kenmerken: romantisch en mediterraan) en So Cute (kenmerken: lente, bloemen, kleuren). Aan het roer van de studio staan Erdem en Lobna Terzi, Bekijk snel ons hele assortiment en bestel je favoriete Melli Mello product!