Slaapzak

Artikelen 1 tot 48 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Baby slaapzak online bestellen

In een baby slaapzak kan je kleintje lekker en veilig dutten. Een babyslaapzak staat ook wel bekend als een trappelzak en is een klein slaapzakje met armsgaten of mouwtjes. Wanneer de slaapzak goed op het lichaam van de baby aansluit is omrollen of wegzakken tijdens het slapen niet mogelijk. Slapen in een goed passende babyslaapzak is daardoor heel veilig voor de allerjongsten.

Winterslaapzak of zomerslaapzak

Er zijn twee soorten babyslaapzakken verkrijgbaar: winterslaapzakken en zomerslaapzakken. Het spreekt voor zich dat een baby winterslaapzak wat warmer en dikker is dan een zomerslaapzak. Vaak heeft een winterslaapzak ook mouwtjes die je desgewenst kunt afritsen. Zo kun je de slaapzak altijd een beetje aanpassen aan de lichaamstemperatuur van je kleintje en de omgevingstemperatuur, bijvoorbeeld op minder koude winterdagen of in de herfst.

Veilig slapen in een babyslaapzak

Het is belangrijk dat de babyslaapzak goed aansluit op het lichaam van je kleintje: de baby slaapzak moet niet te nauw zijn, maar ook zéker niet te wijd. Koop een baby slaapzak dus niet op de groei, want dan bestaat er alsnog de kans dat de baby 's nachts op zijn buik rolt of te diep in de slaapzak terecht komt. Een aardige richtlijn: meet je baby van schouder tot voet op en tel hier een centimeter of 15 bij op. Dit is de lengtemaat die de babyslaapzak om en nabij zou moeten hebben.

Een baby slaapzak online bestellen is eigenlijk een klein feestje: er zijn heel veel leuke exemplaren verkrijgbaar met de vrolijkste prints. Kies je favoriete dessin en bestel online een aangename en leuke babyslaapzak voor je kleintje. Welterusten!