Dekbedovertrekken

Artikelen 1 tot 48 van 371 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 371 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dekbedovertrek

Een fleurige overtrek of dekenhoes kan de kinderkamer in een handomdraai opfrissen. Het is leuk om het overtrek in het ledikant aan te passen aan de seizoenen of af te stemmen op de kleuren en figuurtjes die je kleintje fantastisch vindt. Daarom hebben we eindeloos de keuze uit overtrekken voor gebruik in een ledikant of junior bed. Let wel: tot de leeftijd van twee jaar wordt het gebruik van een dekbed en hoofdkussen afgeraden.

Overtrekset voor ledikant

Dekbedovertrekken voor gebruik in een ledikant hebben vaak de afmeting 100 cm x 135 à 140 cm en worden doorgaans geleverd met een bijpassend kussensloopje van 40 x 60 cm. In onze collectie vind je overtrekken van allerlei eigentijdse, vooraanstaande merken: Jollein, My Sweet Baby, Anel met haar leuke Winnie The Pooh-dessins... Dat wordt nog moeilijk kiezen! Met de filter aan de linkerzijde kun je eenvoudig je voorkeuren wat betreft maat, kleur en thema aangeven.

Online 3-delige bedset bestellen

Voor de perfectionisten die het ledikant graag geheel in dezelfde stijl aankleden, is het aanschaffen een 3-delige bedset een goede optie. Deze sets bestaan uit een sluier, een dekbedovertrekje (+ sloop) en hoofdbeschermer. In ons assortiment vind je onder andere bedsets van My Sweet Baby.

Dekbedovertrek voor peuterbed of juniorbed

Voor kindjes die nog net te klein zijn voor een 'echt' eenpersoonsbed, maar ook niet meer lekker in een ledikant slapen, biedt het peuterbed of juniorbed uitkomst. Deze bedden hebben een mooi tussenmaatje, waardoor je kind zich alsnog warm, veilig en geborgen voelt. Een dekbedovertrek van ongeveer 120 cm x 150 cm zal doorgaans goed passen op een peuterbed. Omdat kinderen van deze leeftijd vaak heel goed weten wat ze willen, hebben we junior dekbedovertrekken in allerlei vrolijke thema's en kleuren in ons assortiment.

Dekbedovertrek peuterbed online bestellen

In een keer het hele aanbod aan junior dekbedovertrekken zien? Kies in het zoekfilter voor de maat 120 x 150 cm en je vindt ongetwijfeld een geschikt overtrek voor het nieuwe bed van je kleine belhamel.