Badmat

Artikelen 1 tot 48 van 92 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 92 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Badmat

Een badmat of badkamermat is typisch zo'n product dat je niet meer kunt missen als je er eenmaal aan gewend bent er eentje te bezitten. Met je voeten op een koude badkamervloer staan tijdens het afdrogen? Brrr, Spartaanse toestanden!

Waarom een badmat?

Een badmat is niet alleen functioneel, maar staat ook nog eens erg mooi en knus. Een badkamer met alleen maar tegeltjes en sanitair doet al snel kil aan. Door een lekkere badmat in een opvallend kleurtje op de grond neer te leggen, creëer je sfeer en gezelligheid. Een badkamer is immers niet alleen maar functioneel, maar ook een plek om tot rust te komen.

Stof is stof

... of toch niet? Misschien heb je nooit veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de handdoeken en badmat in jouw badkamer. Als ze maar functioneel zijn, toch? Niet als je eens badtextiel van echt goede kwaliteit hebt mogen meemaken. Een handdoek of badmat van zware kwaliteit katoen voelt superzacht aan en neemt moeiteloos heel veel vocht op. De mooi afgewerkte randen geven de baddoeken bovendien een luxueuze uitstraling.

Online badmat bestellen

Online een badmat bestellen gaat heel eenvoudig. Met de filters aan de linkerzijde zoek je op de dingen die jij belangrijk vind: merk, kleur, materiaal en maat. Zo zie je snel welke badkamermatten aan jouw voorkeuren voldoen. Nog even je favoriet kiezen en voor je het weet hoef je jouw tere voetjes nooit meer bloot te stellen aan die koude badkamervloer.

Een hele Seahorse badkamer

Overtuigd geraakt van het belang van hoogwaardig badtextiel? Schaf dan ook direct eens een stapel nieuwe handdoeken, gastendoeken en een lekkere badjas aan. Een badmat kopen is leuk, maar de totaalbeleving van een Wellness-centrum aan huis is nu wel heel aanlokkelijk... Klikken maar en je nieuwe badmat ligt zo snel mogelijk bij je op de - ja hoor - mat!