Woonaccessoires

Artikelen 1 tot 48 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Woonaccessoires

Wie kent het niet: je kruipt in bed, maar kunt het niet laten nog even op je smartphone of laptop te kijken. Op die manier komen we natuurlijk nooit tot rust. Kies er liever voor om in de slaapkamer nog even weg te dromen bij een inspirerende muursticker of een fotobehang dat voor jou écht betekenisvol is. De voetjes op een heerlijk zacht lamsvachtje of tapijt, warme verlichting erbij en dan... even helemaal niets. We helpen je graag een slaapkamer te creëren waarin je werkelijk tot rust komt. Ook vóórdat je gaat slapen.

Tapijt slaapkamer

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor houten vloeren of laminaat, ook in de slaapkamer. Een begrijpelijke keuze: het ziet er mooi en tijdloos uit en is gemakkelijk schoon te houden. Toch heeft een harde vloer in de slaapkamer een nadeel dat we allemaal zullen herkennen: koude voeten bij het opstaan, brrr! Een tapijt, kleed of lamsvacht naast het bed leggen is dan een goede oplossing. Het fleurt de kamer op en voelt comfortabel aan. Dat maakt het opstaan al iets gemakkelijker.

Verlichting slaapkamer

Voor het slapengaan is het belangrijk om aan je lichaam duidelijk te maken dat het tijd is om te rusten. Felle verlichting van bijvoorbeeld telefoons en laptops zorgen ervoor dat we alert blijven en te weinig melatonine aanmaken, met slaapproblemen tot gevolg. Laat deze apparaten daarom bij voorkeur buiten de slaapkamer en kies voor een warme, niet al te felle lamp om nog even bij te lezen of mediteren. Een klassieker in onze collectie is de Porcelino Pearl XXL, een bollamp gedecoreerd met pailletten en parels. Een feest om naar te kijken.

Fotobehang en muurstickers

Houd je van de natuur of waan je jezelf graag in het oneindige heelal? Zomaar in je warme bed tussen de planeten en sterren? Met fotobehang creëer je in een handomdraai de illusie van een andere wereld. We hebben prints speciaal voor kinderen, maar ook voor volwassenen hebben we voldoende fotobehang in de aanbieding met afbeeldingen van bijvoorbeeld landschappen, dieren en wereldsteden. Je kijkt je ogen uit.

Bestel online slaapkamerbenodigdheden

Voor eenieder die de muren als geheel graag effen en neutraal houdt, maar toch op zoek is naar een spectaculaire afbeelding om een deel van de slaapkamer wat extra elan te geven: neem eens een kijkje bij onze muurstickers en deurposters. Kleine moeite, groots effect. Bestel online naar hartenlust muurstickers, fotobehang en deurposters om de slaapkamer eenvoudig een compleet andere uitstraling te geven.