Hammamdoek

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Waarvoor gebruik je een hammamdoek?

Een hamamdoek, dat klinkt moeilijk en exotisch! Nee hoor, het is eigenlijk gewoon een handige en multifunctionele doek. Een hammamdoek is lekker groot (vaak wel 100 cm x 180 cm) en je kunt er bijvoorbeeld op liggen tijdens een dagje strand of de doek gebruiken als kleed tijdens een picknick. Hammamdoek meenemen naar een festival? Ook altijd een goed idee. Er zijn ook moeders die bij de hammamdoek zweren als wikkeldoek voor tijdens het voeden. Lang verhaal kort: je kunt er alle kanten mee op!

Voordelen hammamdoek

Het grote voordeel van een hamamdoek is dat 'ie niet dik is, maar toch veel vocht kan opnemen. Ideaal dus om op reis mee te nemen, want hij is niet alleen erg licht, maar ook erg klein opvouwbaar. Bovendien droogt 'ie na een dagje waterpret ook erg snel weer op.

Hammamdoek in het badhhuis

Oorspronkelijk komt de hamamdoek uit Turkije en werd hij gebruikt als omslagdoek of droogdoek tijdens een bezoek aan het badhuis. Je kunt 'm dus ook gerust meenemen naar de sauna of naar een weekendje Wellness. Met de ontwerpen uit ons assortiment maak je zeker indruk.

Welk merk hammamdoek?

Steeds meer textielmerken ontdekken de potentie van de hammamdoek. In onze webshop kun je terecht voor een hammamdoek van Walra of een Seahorse hammamdoek. Alle doeken hebben een eigen, unieke uitstraling. Maar een ding hebben alle ontwerpen gemeen: ze zijn rustig, sereen en heerlijk zacht. Zit er een stijlvolle hammamdoek voor je bij? Bestel 'm online en je multifunctionele wikkeldoek ligt zo snel mogelijk bij je op de mat.