Split Topper Hoeslaken

Artikelen 1 tot 48 van 126 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 126 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hoeslaken Split Topper

Heerlijk, zo'n elektrische boxspring of een verstelbaar bed waarin je comfortabel rechtop kunt zitten. Maar wat als jij en je partner een heel verschillende lig- of zitvoorkeur hebben en je ook nog eens een topmatras bovenop je gewone matras gebruikt? Dan is het zaak om een topper hoeslaken aan te schaffen dat zich kan aanpassen aan ieders voorkeur: een split topper hoeslaken, indien nodig met een aangepaste hoekhoogte.

Wat is een split topper hoeslaken?

Splittopper hoeslakens hebben in het midden een handige inkeping, waardoor de twee kanten van het opgemaakte bed probleemloos en onafhankelijk van elkaar versteld kunnen worden. Kortom: jij kunt rustig nog even rechtop blijven lezen terwijl je geliefde al lekker ligt te slapen, zonder dat je pardoes het hoeslaken in tweeën scheurt. Als de matrassen op dezelfde hoogte zijn afgesteld, zorgt het split topper hoeslaken ervoor dat beide kanten van het bed goed op elkaar aansluiten en een geheel vormen.

Aangepaste hoekhoogte

Net als andere topper hoeslakens heeft een topper hoeslaken met split vaak een aangepaste hoekhoogte. Een topmatras of topdek is immers minder dik dan een gewoon matras. Dan blijft er al snel veel te veel ruimte over in de hoeken en gaat het hoeslaken schuiven. Dat voelt niet aangenaam en is funest voor het slaapcomfort.

Materiaal split topper hoeslaken

Split topper hoeslakens zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen en materialen. Aan de linkerzijde kun je kiezen voor bijvoorbeeld katoen, percal katoen (zeer fijn geweven) en Jersey. Het laatstgenoemde materiaal heeft erg veel rek en valt daardoor eenvoudig en glad om ieder matras.