Minions

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Minions Merchandise online bestellen

Minions zijn de populaire gele mannetjes in tuinbroeken uit de animatiefilm 'Despicable Me', in Nederland uitgebracht onder de naam 'Verschrikkelijke Ikke'. Ze dragen tuinbroekjes en zien er met een brilletjes lief uit, maar vergis je niet: de minions willen maar wat graag kwaadaardige schurken dienen! Ons geluk? De minions zijn heel erg onhandig... Daardoor zorgen ze er onbedoeld keer op keer voor dat de heerschappij van hun meester ten einde komt.

Minions beddengoed kinderen

De kinderslaapkamer op eenvoudige wijze omtoveren tot Minions walhalla voor de kleine Minions-fan? Met praktische items die je sowieso nodig hebt kom je al een heel eind, denk bijvoorbeeld aan vrolijk Minions beddengoed. Je hebt ruim de keuze, zeker wanneer je voor een eenpersoons Minions dekbedovertrek gaat. Voor de kleinste fans koop je een Minions Junior Dekbedovertrek van 120 x 150 cm. Je maakt het bed echt compleet met een bijpassend Minions hoeslaken vol gekke gele mannetjes in hoeslakens. En de kids? Die kruipen maar wat graag in hun Minions bed, bij voorkeur natuurlijk in een echte Minions pyjama.

Minions merchandise kopen: van Minons rugzak tot Minons speeltent

Minions merhandise kopen doe je eenvoudig online: in onze Minions-shop vind je alle Minions artikelen in een handig overzicht. Van Minions rugzak tot Minions plaid, met leuke Minions spulletjes laat de kleine fan maar wat graag aan de wereld zien dat hij/zij de Minions te gek vindt. Ook als decoratie op de kinderslaapkamer doen de gele mannetjes het altijd goed. Neem bijvoorbeeld aan Minions Muursticker om een saaie effen muur op te fleuren en een lekkere zachte Minions uitklapbank om daarna op uit te puffen. Minions merchandise kopen doe je bij ons op overzichtelijke wijze in de Themashop.