Meubels

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Meubels

Geen babykamer zonder ledikant

Een schattig dekentje, lakentje of slaapzakje voor op de babykamer bestellen is hartstikke leuk, maar je moet het beddengoed natuurlijk allereerst ergens in kunnen leggen. Daarom kun je bij ons ook terecht voor een onmisbaar item op de babykamer: de wieg of het ledikant. In ons assortiment vind je betrouwbare ledikanten van het bekende merk My Sweet Baby. Liever een wieg? Bij ons heb je ruim de keuze uit een klassieke wieg, een bolderwagen of een hangwieg.

Ledikant matras

Heb je een geschikt babybedje op het oog, bestel dan direct een passend matras mee. Het matras moet dezelfde afmetingen hebben als het bedje waarin het komt te liggen en aan geen enkele zijde teveel ruimte overlaten. Baby matras of peuter matras, voor ieder formaat kinderbed is bij ons een geschikt matras te vinden.

Opbergrek babykamer

Ook wel zo praktisch: veel bergruimte om alle leuke accessoires, knuffeltjes en babybenodigdheden in op te bergen. Een leuk opbergrek doet wonderen voor iedere babykamer en maakt het gemakkelijker om de ruimte netjes en geordend te houden. Voor de kleine prinsessenfans hebben we speelgoedkisten en opbergrekken van Frozen in de aanbieding. Voor de stoere kindjes is een Cars speelgoedkast of boekenrek natuurlijk fantastisch.

Stoelverkleiners en fauteuiltjes

Opgroeiende kinderen willen graag alles doen wat volwassenen ook doen. Zit opa altijd prinsheerlijk in zijn eigen, lekkere fauteuil wanneer jullie op bezoek gaan? Grote kans dat jouw dreumes daar maar al te graag naast zit in een eigen luxe kinderfauteuiltje. Net als de grote mensen! Kijk nu in ons aanbod of er een kinderstoel bij zit waarop jou kleine zich de koning te rijk voelt.

Tipi en junior bed

Is dat kleine baby'tje opeens uitgegroeid tot een energieke dreumes? Dan kun je ervoor kiezen de overstap van ledikant naar echt bed een beetje makkelijk te maken door te kiezen voor een 'tussenbed'. Deze bedjes dragen vaak de naam junior bed of peuterbed en zijn in allerlei vrolijke uitvoeringen verkrijgbaar. Nog wat ruimte over in de kinderkamer en gaat je kind graag op avontuur? Met een speeltent of klassieke tipi maak je de kleine ontdekkingsreiziger ongetwijfeld heel erg blij.