PiP Studio

Artikelen 1 tot 48 van 327 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 327 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

PiP Studio

Ben jij een echte levensgenieter en wil je dat graag terug laten komen in je interieur? Dan ben je bij PiP Studio aan het juiste adres. Dit merk maakt 'blije producten voor blije mensen.' Maar geen zorgen: ook als je op dit moment nog niet uitgeproken blij bent, dan wórdt je het wel van de ontwerpen van PiP.

Ieder seizoen een feest

PiP Studio brengt ieder seizoen opnieuw een vrolijke collectie uit. De artikelen zijn vaak vervaardigd in frisse pasteltinten en voorzien van repetitieve dessins. Geliefde thema's zijn bloemen en vogels, waardoor je eindeloos kunt mixen & matchen met de verschillende producten. Tot slot is ieder ontwerp tot in de puntjes verzorgd, met veel oog voor detail. Ook op de minder opvallende plekken tref je doordachte patronen en kleurstellingen aan. Zo zie je bijvoorbeeld dat er goed is nagedacht over de binnenzijde van de dekbedovertrekken. Al even mooi en vrolijk als de buitenkant... Je zou je bed bijna niet meer strak opmaken!

Dekbedovertrek katoen/percal

Je zult zien dat de dekbedovertrekken van PiP Studio vaak van zogeheten katoen/perzal gemaakt zijn. Dit is een variatie op 'gewoon' katoen, maar de stof onderscheidt zich door de manier waarop het geweven is. De garens komen bij percal katoen heel dicht op elkaar te liggen en zo ontstaat er een sterk en gelijkmatig weefsel. Het resultaat is een heerlijk zachte, soepele stof met een mat uiterlijk. Staat er bij het dekbedovertrek aangegeven dat het gemaakt is van katoen/percal, dan mag je ervan uitgaan dat het om een zeer fijn geweven stof gaat die lang mooi blijft.

Speels en kleurrijk

In ons assortiment vind je voornamelijk dekbedovertrekken, sierkussens en nekrolkussens van PiP. Wat voor item je ook zoekt, één ding heben alle producten gemeen: ze zijn vrolijk, kleurrijk en speels. Vaak krijg je er twee verschillende kussenslopen bij en komt bijvoorbeeld het patroontje van de binnenkant van het dekbedovertrek terug op een van de slopen. Daardoor past het geheel perfect bij elkaar, maar heb je toch een speelser eindresultaat dan bij een meer tradionele overtrekset.