Sleeptime

Artikelen 1 tot 48 van 80 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 80 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sleeptime

Wie op zoek is naar een stijlvol en eigentijds dekbedovertrek, is bij het Nederlandse merk Sleeptime aan het juiste adres. Kenmerkend zijn ontwerpen met inspirerende teksten, rustige kleurstellingen en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij een dekbedovertrek van Sleeptime krijg je twee bijpassende kussenslopen waar het gekozen dessin of een al even sierlijke tekst op terugkomt.

Wat is micropercal?

Een dekbedovertrek van Sleeptime is vaak vervaardigd van micropercal, ook wel aangeduid als microvezel of microperkal. Dit is een synthetische stof gemaakt van polyester en polyamide. Toch voelt micropercal aan als een natuurlijk materiaal en deelt het veel (goede!) eigenschappen met bijvoorbeeld katoen. Het werkt vochtregulerend, ademt en voelt zacht aan op de huid. De structuur van de stof is wel wat 'gladder' dan je bij katoen gewend bent. Qua gevoel komt een dekbedovertrek van micropercal in de buurt van een dekbedovertrek van katoen-satijn.

Betaalbaar dekbedovertrek? Kies voor micropercal

Het grote voordeel van micropercal? Het is ontzettend betaalbaar en het materiaal is bovendien erg geschikt om te bedrukken met mooie prints. Vandaar dat er dankbaar gebruik gemaakt wordt van micropercal voor de vervaardiging van moderne dekbedovertrekken met daarop inspirerende teksten of adembenemende afbeeldingen.

Voordelen dekbedovertrek micropercal

Een dekbedovertrek van micropercal is strijkvrij. Dat wil zeggen dat het van zichzelf mooi glad valt en je er dus weinig moeite voor hoeft te doen om het geheel mooi te presenteren. Ook qua reiniging is een dekbedovertrek van micropercal gemakkelijk in het gebruik: het dekbedovertrek neemt weinig ruimte in in de wasmachine en is ook nog 's snel weer droog.