Hoeslakens

Gratis Dekbed

Artikelen 1 tot 48 van 826 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 826 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoeslakens en slopen

Jouw matras verdient een goed hoeslaken

Een goede nachtrust begint met een kwalitatief goed hoeslaken. Vaak besteden we veel aandacht aan het kiezen van een mooi dekbedovertrek, maar de basis van ons beddengoed – hoeslakens, matrasbeschermers en kussenslopen – willen we nog wel eens vergeten. En dat terwijl een hoeslaken het matras beschermt en heel bepalend is voor het comfort tijdens de nacht. Wij hebben allerlei soorten, kleuren en maten hoeslakens in de aanbieding. Maak een keuze en bestel online eenvoudig de lakens en slopen die voor jou het meest geschikt zijn.

Welke hoeslakens zijn er?

Heb jij wel eens nagedacht over het materiaal waarvan je lakens en slopen gemaakt zijn? Een hoeslaken van Jersey, katoen, satijn of badstof is populair, maar je kunt ook kiezen voor een anti-allergie hoeslaken en bijpassende kussens. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen. Een laken van katoen is sterk en ventileert goed. Satijn heeft een luxueuze uitstraling en voelt glad aan. In alle gevallen neemt een goed hoeslaken vocht en vuil op, waardoor het matras en hoofdkussen langer meegaan. Wij bieden hoeslakens in alle gangbare maten aan. Denk aan 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 140 x 200 of 160 x 200 cm. Of je nu voor wit, grijs, zwart, groen, paars, blauw of roze gaat: bij ons koop je voordelig een hoeslaken dat ervoor zorgt dat het matras langer meegaat en heerlijk slaapt.

Topper hoeslaken of split topper hoeslaken

Ben je niet op zoek naar een standaard hoeslaken, maar naar een topper hoeslaken of split topper hoeslaken? Ook hierin heb je bij ons ruim de keuze. Deze hoeslakens hebben een aangepaste hoekhoogte, waardoor ze mooi vlak op een boxspring, verstelbaar bed of topmatras blijven liggen. Met een topper hoeslaken of split topper hoeslaken maak je ieder bed strak en kreukvrij op.

Geef huisstofmijt en vuil geen kans met een matrasbeschermer

Huisstofmijt en vuil zorgen bij veel slapers voor een kriebelende neus en rode ogen. Naast hoeslakens en slopen kunnen extra matrasbeschermers dan uitkomst bieden. Heb je een passend hoeslaken gevonden, kijk dan ook eens naar ons aanbod aan matrasbeschermers en anti-allergie hoofdkussens.