At Home With Marieke

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

At Home With Marieke

Ontwerper Marieke is van alle markten thuis: sinds 1990 vervaardigt ze onder de naam “At Home With Marieke” uniek servies, keukentextiel, en woonaccessoires zoals kussens en plaids. In samenwerking met Beddinghouse zijn haar aansprekende designs nu ook terug te vinden in de wereld van beddengoed. Een geslaagde combinatie: de dekbedovertrekken van At Home With Marieke zijn van hoge kwaliteit (zoals je dat van Beddinghouse gewend bent) én een waar feest om naar te kijken. Perfect voor iedereen die iets echt unieks zoekt voor in de slaapkamer.

Een polaroid als startpunt

Samen met haar man reist Marieke veel, maar het werk gaat altijd door. Tijdens de reizen houdt ze namelijk haar ogen goed open en laat ze zich graag inspireren door dingen die door ieder ander over het hoofd zouden worden gezien: de tegeltjes in een druk metrostation, smalle straatjes in de rode avondzon, verweerde muren, opvallende structuren. Unieke details en vakmanschap raken haar in het bijzonder. Deze momenten en taferelen legt ze vast met een ouderwetse polaroidcamera. De polaroids vormen het startpunt voor haar ontwerpen. Geen wonder dat alles wat At Home With Marieke op de markt brengt bomvol karakter zit.

Comfort en karakter

De kernwaarden van At Home With Marieke zijn simpliciteit, robuustheid en authenticiteit. Dit alles combineert ze vervolgens met een vrouwelijke touch en ook een zekere zachtheid. Misschien dat de ontwerpen juist daarom zo goed werken op dekbedovertrekken. De patronen doen robuust en stoer aan, maar tegelijkertijd kun je er heerlijk onder wegkruipen. Durf jij het aan?

Dekbedovertrek vol diepte

Ook zo onder de indruk van deze collectie? Bedenk dan: je bed is het eerste en laatste wat je iedere dag ziet. Doe eens gek en leg daar iets héél moois op! Bekijk nu ons aanbod van At Home With Marieke en bestel online je favoriete dekbedovertrek. Zo ga je iedere nacht een beetje op reis.