Damai

Artikelen 1 tot 48 van 345 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 345 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Damai

Sinds jaar en dag staat Twente bekend om zijn textielindustrie. Geen wonder dat een van de oudste Nederlandse slaaptextielmerken gevestigd is in Enschede: Damai, al 35 jaar een begrip in de Nederlandse beddengoedbranche. Het merk heeft een eenvoudige missie en dat is het maken van mooi bedtextiel. Het merk legt de focus op 'het behouden van het goede en het openstaan voor het nieuwe'. Damai vervaardigt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele nachtrust: dekbedovertrekken, hoeslakens, topper hoeslakens en split topper hoeslakens.

Beddengoed van Damai

Beddengoed van Damai staat – zoals het een merk uit Twente betaamt – voor puur, eerlijk en no-nonsense. Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zijn de pijlers waarop het merk drijft. In ons assortiment is er voor alle voorkeuren wel een Damai dekbedovertrek, hoeslaken, topper hoeslaken of split topper hoeslaken te vinden.

Damai Organics

Naast de reguliere collectie heeft Damai een speciale lijn producten met de naam 'Damai Organics'. Deze producten voldoen aan de Global Organic Textile Standard (GOTS). Dit is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. Texiel met dit keurmerk bestaat voor tenminste 70% uit biologisch katoen, in het geval van Damai Organics zelfs 100%. De biologische katoen wordt verbouwd op plantages waar de boeren enkel en alleen gebruik maken van natuurlijke grondstoffen. Ook het bleken, verven en fixeren van de stoffen gebeurt op natuurlijke wijze. Daarnaast betekent het GOTS-keurmerk dat er bij de productie voldaan is aan de sociale normen betreffende arbeidsomstandigheden, het minimumloon, veiligheid en hygiëne.

Damai Kids

Speciaal voor kinderen ontwerpt en produceert Damai de lijn Damai Kids. Leuke, vrolijke dekbedovertrekken voor de kinderkamer met de kwaliteit die je van Damai gewend bent. Koop online al je Damai beddengoed door te filteren op merk of subcategorie.