Descanso

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina

Descanso

Rustig, sereen en stijlvol – dat is hoe je de dekbedovertrekken van Descanso kunt omschrijven. Dit merk is in 2007 opgericht onder de (langere) naam Descanso by Daphne Deckers, vandaar dat sommige ontwerpen een naam met de toevoeging 'by Daphne' dragen. Dit vroegere fotomodel gaat voor kwaliteit en duurzaamheid en dat is terug te zien in de ontwerpen.

Luxueus beddengoed

Alle producten van Descanso zijn gemaakt van verfijnde materialen en in de ontwerpen is rekening gehouden met de laatste trends op het gebied van bedmode. Toch loopt Descanso niet klakkeloos achter de laatste modegrillen aan. Het merk bewaakt altijd het luxueuze en stijlvolle gevoel dat de dekbedovertrekken moeten overbrengen en giet de trends in een eigen jasje.

Klassiek met een twist

Het voordeel van de benadering van Descanso is dat de dekbedovertrekken niet snel uit de mode zullen raken. Er wordt veel gebruik gemaakt van rustige tinten, patronen en prints die in de een luxueuze hotelkamer niet zouden misstaan, maar tegelijkertijd toch persoonlijk en warm aanvoelen. Klassiek met een twist; een dekbedovertrek van Descanso zorgt voor een opwaardering van iedere slaapkamer.

Materiaalkeuze beddengoed

De luxe van Descanso zit 'm niet alleen in de ontwerpen, maar zeker ook in de materialen die gebruikt worden voor de vervaardiging van het beddengoed. Katoen-satijn geeft ieder dekbedovertrek een zachte gloed en zorgt ervoor dat de patronen nog beter uit de verf komen. De stof voelt heerlijk zacht en soepel aan.

Damast

Damast is een weeftechniek (afkomstig uit de stad Damascus) waarmee tekeningen of patronen worden aangebracht op een achtergrond van dezelfde kleur. Alleen vanuit een bepaalde hoek zijn deze applicaties zichtbaar. Dit zorgt natuurlijk voor een superdeluxe en exclusieve uitstraling. Sommige dekbedovertrekken van Descanso zijn voorzien van een damast satijnen bovenzijde. Borduursels en stiksels vind je ook terug in de ontwerpen. Wat vind jij het mooist?

Dubbele instopstrook

Last but not least: dekbedovertrekken van Descanso hebben vaak een dubbele doorlopende instopstrook over de hele breedte en dat maakt ze ook geschikt voor gebruik om een XL-dekbed. Niet zo gek, voor een bed geldt immers: hoe groter, hoe luxer!