Knuffels

40 artikel(en)

per pagina

40 artikel(en)

per pagina

Knuffels online bestellen

Het blijft een leuk cadeautje om te geven wanneer er een kleintje op komst is: een lekkere zachte, eerste knuffel. Sommige kinderen hebben wel tien favoriete knuffels, anderen maar eentje – maar het blijft altijd bijzonder wanneer een kindje vanaf de geboorte al aan een bepaalde knuffel gehecht is. Zoek een leuk exemplaar uit (er zijn er meer dan genoeg en ze zijn aálemaal snoezig) en wie weet geef jij precies het knuffeltje dat een leven lang belangrijk blijft.

Knuffeldoekje kopen

Het is vast herkenbaar: je hebt een stel hele leuke knuffels en toch vind je kleintje een of ander simpel doekje het fijnst om mee te knuffelen. Een handige uitkomst voor de allerjongsten: een knuffeldoekje! Lekker compact, makkelijker vast te houden wanneer je kleine babyhandjes hebt en toch een beetje een middenweg tussen een knuffel en een doekje.Tip: favoriete doekjes en knuffeltjes hebben de vervelende gewoonte nog wel 's kwijt te raken. Bestel er dus direct maar twee, dat extra exemplaar gaat óngetwijfeld een keer van pas komen.

Knuffels online bestellen is zo gepiept: kies je favoriete babyknuffel, doorloop het bestelproces en we komen 'm met zo snel mogelijk bij jou en de kleine druif thuis bezorgen. Kunnen jullie zelf gewoon doorgaan met – jawel – knuffelen!