Overige Beddengoed

Artikelen 1 tot 48 van 620 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 620 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Overig beddengoed

Het uitzoeken van een babybed en alle toebehoren is een van de leukste klusjes die je als aanstaande ouder mag uitvoeren. Vol verwachting staat het bedje klaar op de kinderkamer en je ziet de kleine er al bijna in liggen. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, bestel je bij ons van begin tot eind alles wat je nodig hebt voor een compleet babybed.

Dekentje voor ledikant of wieg

Een babybed kan niet zonder een vrolijk laken en een lekker dekentje. De dekentjes in ons assortiment zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch en duurzaam. Je hebt de keuze uit prachtige grof gebreide dekentjes, hydrofiele dekens, dekens van fleece en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Stuk voor stuk zijn de babydekens heerlijk zacht en van de beste kwaliteit. Blader op je gemak door ons aanbod en je vind ongetwijfeld een dekentje dat geschikt is voor jouw baby en qua uiterlijk perfect past op de babykamer. Om het zoeken iets te vergemakkelijken, kun je aan de linkerzijde filteren op maat, kleur en materiaal.

Lakentjes in alle kleuren van de regenboog

Tot een jaar of twee kun je je baby het beste laten slapen onder een dekentje en laken of in een slaapzak. Ben je geslaagd voor een dekentje? Het uitzoeken van een paar lakens is al even leuk. Het lakentje komt tussen het kindje en het dekbed en moet dus heerlijk aanvoelen en regelmatig verschoond worden. Schaf er dus vooral direct een paar aan! Je kunt filteren op kleur, thema en formaat en vind in ons assortiment alle bekende namen terug: Anel, Briljant, Jollein, Little Naturals en Taftan. Wat is jouw favoriete merk?

Babyslaapzak

Trappelt je kindje veel in bed en ben je de halve nacht bezig met het repositioneren van het dekentje een lakentje? Dan is een speciale babyslaapzak misschien een betere optie. In een slaapzak kan een baby zich niet blootwoelen of te ver wegzakken onder het materiaal. Tenminste... als je de slaapzak in precies de goede maat koopt! Een slaapzak 'op de groei' kopen wordt om die reden absoluut afgeraden.

Hoofdbeschermer

Sommige kindjes slapen zeer onrustig. Dit kan als gevolg hebben dat ze in de nacht hun hoofdje aan de zijkanten van het bedje stoten of daar zelfs tegenaan gaan 'bonken' wanneer ze bijvoorbeeld niet in slaap kunnen komen. Dat is natuurlijk het laatste wat je als ouder wilt. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, kun je ervoor kiezen een hoofdbeschermer aan de zijkanten van het bedje te bevestigen. Dit is een licht gevuld 'stootkussen' dat in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar is. Een hoofdbeschermer geeft het bedje een knusse look en is ook nog eens functioneel.

Matrasbeschermer babybed

Nu je geïnvesteerd hebt in een heerlijk babybed, wil je het matrasje natuurlijk zo lang mogelijk mooi en fris houden. Een molton hoeslaken, molton zeil of matrasbeschermer speciaal voor een babybedje is dan geen overbodige luxe. Dit breng je direct op het matras aan en biedt meer bescherming dan een gewoon hoeslaken.

Kruikje, bedrok en sprei

Voor wie op een eenvoudige wijze het babybed een meer sierlijke en romantische uitstraling wil geven: kijk eens naar een zogeheten 'bedrok'. In feite kleine gordijntjes voor aan de onderkant van het ledikant. Kleine moeite, groots effect. Nog steeds op zoek naar een extra finishing touch? Om het geheel helemaal af te maken, koop je bij ons even eenvoudig een leuke sprei en bijpassend babykruikje.