Town & Country

Town & Country beddengoed

Houd jij van het platteland of van de ben je echt een stadsmens? Wat je voorkeur ook verdient, bij beddengoedmerk Town & Country ben je altijd aan het juiste adres. Het merk brengt dekbedovertrekken met landelijk thema op de markt, maar óók wat stoerdere ontwerpen met een sportieve insteek. Voor beide collecties hebben de ontwerpers zich laten inspireren door de Verenigde Staten van Amerika. 

Landelijk beddengoed voor een sfeervolle slaapkamer

Op zoek naar een dekbedovertrek met fijne ruitjes, bloemetjes of romantisch broderie beddengoed? Dan moet je onmiskenbaar bij de landelijke lijn van Town & Country zijn. Verfijnde kleuren en patronen komen het beste uit de verf op katoen van de beste kwaliteit. Daarom zijn alle dekbedovertrekken van Town & Country vervaardigd van zeer fijn percaline katoen.

Of sportieve items voor een eigentijds interieur?

Wie houdt van een dekbedovertrek met een stoerder uiterlijk doet er beter aan eens te kijken naar de sportieve lijn van dit veelzijdige merk. Robuuste ruiten en strepen spelen de hoofdrol, met hier en daar luxe details voor een chique uitstraling.

Mix & Match je beddengoed met leuke accessoires

Beddengoed van Town & Country past in vrijwel iedere woonstijl. Niet alleen vanwege de landelijke en sportieve insteek, maar ook door het gebruik van een overzichtelijk en tijdloos kleurpalet. In de collecties van Town & Country zie je veel wit, grijs, blauw en zo-nu-en-dan rood terug. Niet zo gek: de Verenigde Staten vormden immers een belangrijke inspiratiebron voor de ontwerpen.

Over Town & Country

Town & Country is een Nederlands bedrijf gevestigd te Veenendaal. Beddengoed en woonaccessoires van Town & Country worden vervaardigd binnen Europa. De productie vindt plaats onder verantwoorde omstandigheden en in een milieuvriendelijke omgeving. Dat slaapt nog net ietsje beter, toch? Welterusten!