Paw Patrol

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Paw Patrol kinderartikelen online kopen

Paw Patrol is een vrolijke actieserie over de liefste puppy's die samen heldhaftige avonturen beleven. De leider van het stel is de slimme Ryder, die op zijn quad overal snel ter plaatse is. Alle hondjes in het reddingsteam hebben zo hun eigen specialiteit. De dalmatiër Marshall is brandweerpup, de buldog Rubble is goed in graaf- en bouwwerkzaamheden, herder Chase is een echte politiehond, het vuilnisbakje Rocky is supertechnisch, Zuma kan heel goed duiken en last but not least: het populaire meisjeshondje Skye is expert in vliegen.

Paw Patrol slaapkamer

Met Paw Patrol kinderartikelen zorg je in een handomdraai voor een leuke kids themakamer. Je wilt immers graag dat je kleintje zich op de eigen slaapkamer helemaal op zijn of haar gemak voelt en er met plezier vriendjes en vriendinnetjes ontvangt. Bovendien: wat is er fijner dan slapen tussen je favoriete tekenfilmfiguurtjes? Zorg bijvoorbeeld voor een Paw Patrol kinderbed, een Paw Patrol speelgoedkist, Paw Patrol boekenkastje, een bijpassende Paw Patrol fauteuil en een lekker zacht Paw Patrol tapijt om op te spelen. Tot slot: met een Paw Patrol nachtlamp of zaklamp wordt naar bed gaan opeens een stuk gezelliger, zeker voor de kindjes die alleen in het donker soms een beetje bang zijn.

Paw Patrol dekbbedovertrek

Populair en ook nog 's praktisch: Paw Patrol beddengoed! In onze webshop zijn diverse Paw Patrol dekbedovertrekken verkrijgbaar, of je nu een typisch Paw Patrol meisjesdekbedovertrek zoekt of juist een wat stoerder Paw Patrol jongensovertrek. Er zijn diverse 1-persoons Paw Patrol dekbedovertrekken verkijgbaar, maar ook voor een Paw Patrol Junior Dekbedovertrek (120 x 150 cm) of Paw Patrol Ledikant Dekbedovertrek (135 x 100 cm) kun je bij ons terecht.

Alle Paw Patrol kinderartikelen online bestellen

Om Paw Patrol kinderartikelen online bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een Themashop ingericht met de populairste thema's voor op de kinderslaapkamer. Via de themashop krijg je een duidelijk overzicht van alle Paw Patrol kinderartikelen die je online kunt bestellen via onze webshop. Van beddengoed tot peuterbed en van boekenrek tot rugtasje, in de Paw Patrol Themashop vind je alles onder één dak en is je blitse kinderslaapkamer zo compleet.