15% korting op alles van Cinderella | Kortingscode: CINDERELLA | Geldig van 13-09-2021 t/m  19-09-2021 

Taftan

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Taftan

Verslavende patroontjes in een kleurrijk jasje

Taftan brengt een enorm scala aan producten op de markt. Een ding hebben al die kinderdekbedovertrekken, slaapzakjes, lampenkappen en kinderkameraccessoires met elkaar gemeen: ieder item is in een eigentijds en kleurrijk jasje gestoken. Kenmerkend zijn de vrolijke kleuren, pasteltinten, repetitieve dessins, mooie texturen en unieke illustraties. De laatste collectie heeft een retro tintje en veel leuke dierenplaatjes, voertuigen, robots en al het andere wat kindjes (en ouders stiekem ook) leuk vinden.

Over Taftan

Taftan werd in 1994 opgericht en richtte zich in eerste instantie op het importeren en verkopen van handgeweven dekens, kussens en grand foulards. Een stage bij het textielmuseum in Tilburg zorgde ervoor dat oprichter Frits Veenis alles leerde over verschillende weeftechnieken. Met deze kennis op zak ging hij aan de slag voor diverse bedrijven en ontwerpers. Hij liet stoffen weven in India en bij het oude vertrouwde Textielmuseum.

Overstap naar de kinderkamer

In 1999 werd Veenis benaderd om een complete lijn textielproducten te vervaardigen speciaal voor op de kinderkamer. Een groot succes! Het leidde ertoe dat Taftan ook bijpassende lampenkampen met dezelfde dessins in productie nam. Nog altijd vind je een enorm aanbod aan lampenkappen terug.

Eigen textielwerkplaats in India

Om het productieproces zoveel mogelijk in eigen hand te houden en er zeker van te zijn dat de werknemers alles krijgen waar ze recht op hebben, heeft Taftan een eigen textielwerkplaats in India. De medewerkers krijgen een eerlijk loon, een zorgverzekering, een opleiding en – nou ja – een toekomst. Je kunt dus met een gerust hart je kinderkamer inrichten met spullen van Tafta. Dat slaapt toch een stukje lekkerder.