Fotobehang

Artikelen 1 tot 48 van 65 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 65 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Fotobehang online bestellen

Het aanbrengen van een fotobehang is een effectieve manier om je interieur een opwaardering te geven. Heb je geen fantastisch uitzicht vanuit je woonkamerraam? Dan haal je toch gewoon de skyline van New York in huis door 'm op de muur te plakken! Tegenwoordig zijn er talloze fotobehangen en deurposters met haarscherpe prints verkrijgbaar: van landschap tot stadsaangezicht. Bekijk al ons fotobehang online en maak je keuze.

Soorten fotobehang

Er zijn grofweg twee soorten fotobehang: fotobehang op basis van behangpapier en zogeheten vliesbehang. Het merk Wizard + Genius is ruim vertegenwoordigd in ons assortiment en levert vooral haarscherpe vliesbehangen. Vliesbehang is gemakkelijker te bevestigen dan 'gewoon' behang en geeft minder kans op het onstaan van luchtbubbeltjes.

Tips voor het bevestigen van fotobehang

Eerst en vooral geldt natuurlijk: volg de bijgeleverde instructies op! Meestal word je fotobehang geleverd met lijm en instructies voor een zo goed mogelijk resultaat. Wel kun je een aantal algemene voorbereidingen treffen die altijd zullen bijdragen aan een beter eindresultaat: 1. Zorg dat de muren schoon zijn. Dat betekent: glad en vetvrij. Het spreekt voor zich dat een fotobehang plakken op een muur vol gaten of oude behangresten niet het gewenste resultaat zal opleveren. 2. Wanneer je fotobehang uit meerdere delen bestaat, controleer dan voordat je begint met plakken of alle delen in orde zijn en hoe ze in elkaar passen. Zo kom je gaandeweg niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je vooraf een plan van aanpak maken. 3. Regel een partner in crime! Met z'n tweeen behang plakken is gezelliger en makkelijker.

Fotobehang of deurposter?

Hekel aan behangen, maar wel op zoek naar een mooi beeld om je interieur een make-over mee te geven? Dan is een deurposter een goed alternatief. Van een paarden deurposter tot een deurposter met de Eiffeltoren: er is voor ieder wat wils in ons assortiment. Haal de wereld in huis en bestel je favoriete deurposters en fotobehang online.