Sierkussens

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

Sierkussens

Sierkussens zijn verkrijgbaar inclusief binnenkussen óf als kussenhoes waar je zelf nog een kussen in moet stoppen. Het voordeel van een losse hoes is dat je gemakkelijk om de zoveel tijd de uitstraling van je interieur kunt aanpassen met slechts een beperkt aantal kussens. Sierkussens kunnen zowel de slaapkamer als de woonkamer erg opfleuren. Bovendien is het altijd praktisch om wat extra kussens te bezitten, bijvoorbeeld voor tijdens het lezen in bed of wanneer je eens op de bank wil eten en het bord ergens op moet laten rusten. Knoeien mag, mits je een losse kussenhoes gebruikt, natuurlijk! Die kun je zo eventjes uitwassen.

Kussens met dierenprints

Momenteel zijn sierkussens met print erg populair. Voor de echte dierenliefhebber hebben we kussens met verschillende dierenkoppen in de aanbieding. Een kussen met een kattenkop, tijger, hert of zebra? Met een dierenkussen haal je de natuur in huis en geef je ieder interieur een robuuste uitstraling.Kussens met bloemen In het voorjaar hebben we vaak de behoefte om lichte kleuren en voorjaarsbloemen in huis te halen. Met een paar sierkussens pas je je interieur eenvoudig aan op het seizoen. Hou je van kussens met bloemen of kussens met klassieke borduursels? Klik jouw wensen aan in het zoekfilter aan de linkerzijde en je ziet precies wat we allemaal in de aanbieding hebben.

Merken kussens

In ons assortiment vind je kussens van Pip Studio, KAAT Amsterdam, Walra en vele andere populaire merken. Heb je een keuze gemaakt en ga je online sierkussens bestellen, kijk dan ook eens naar ons aanbod aan spreien, plaids en quilts. Bij een mooi kussen hoort immers een stijlvolle deken om over de bank te draperen of op bed te leggen.