Klamboe Hemelbed Decoratief

Schitterend decoratief rechthoekig model, aan vier zijden open. Hiermee creëert men een fraai hemelbed. Let op; dit model is echt alleen decoratief, en niet effectief tegen muggen.

• Personen: 2
• Hoogte: 200 cm
• Lengte: 215 cm
• Breedte: 240 cm
• Materiaal: 100% polyester
• Kleur: Wit
€ 54,95
Helaas is dit product niet meer leverbaar.
Voor ons actuele assortiment verwijzen wij u graag naar onze homepagina.

Productbeschrijving

Details

Klamboe Hemelbed Decoratief

De rechthoekige Klamboe Hemelbed Decoratief geeft je slaapkamer royale allure en een ultiem romantische uitstraling. Dacht je dat een decadent type als Lodewijk de Veertiende het goed voor elkaar had in zijn paleis te Versailles? Hang je ruime, 200 cm hoge klamboe op en je voelt je een koning(in) in je eigen slaapkamer! Trosje druiven erbij en je bent klaar voor je statieportret. Let wel: deze klamboe is echt alleen decoratief en is niet effectief tegen muggen.

Voordelen rechthoekige klamboe

Het voordeel van een rechthoekige klamboe? Doordat de klamboe meerdere ophangpunten heeft, creëer je maximale ruimte boven het bed. Dat is erg handig wanneer je bijvoorbeeld een laag plafond hebt of een erg uitbundig bed met veel bombarie aan hoofd- en voeteneinde. Daarnaast biedt een rechthoekige klamboe de mogelijkheid aan beide kanten van het bed in te stappen. Zo heb je niet alleen een mooi, maar ook nog een functioneel bed waar je gemakkelijk in kunt kruipen – daar gaat het uiteindelijk natuurlijk nog altijd om.

Romantische linten en weldadige stof

Klamboe Hemelbed Decoratief is weelderig en groots: precies wat je van een hemelbed mag verwachten. Je kunt de klamboe in de hoeken bij elkaar knopen met netjes afgewerkte witte linten. Doordat de klamboe van polyester gemaakt is, trekt hij minder stof aan dan bij bijvoorbeeld een katoenen klamboe het geval is. Een romantische uitstraling is natuurlijk prima, maar het moet natuurlijk niet teveel werk opleveren... Je moet immers ook nog tijd overhouden om in je hemelbed te liggen.

Meerdere ophangpunten: help?!

Een rechthoekige klamboe heeft per definitie meerdere ophangpunten. Geboren met twee linkerhanden en slaat de twijfel over een rechthoekig muskietennet nu opeens toe? Geen paniek: je kunt een rechthoekige klamboe relatief eenvoudig aan touwtjes of haakjes boven het bed hangen, doordat er ringetjes aan de bovenzijde bevestigd zijn. Dit maakt het ook mogelijk de klamboe aan gordijnkabeltjes op te hangen die je langs je bed spant. Als de klamboe er eenmaal hangt, heb je er geen omkijken meer naar. Een rechthoekige klamboe biedt immers zoveel ruimte dat je er onmogelijk in 'verstrikt' kunt raken en de boel pardoes weer naar beneden trekt tijdens een onrustige nacht. Klamboe Hemelbed Decoratief is het ophangen, kortom, meer dan waard.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Deconet

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review en maak elke maand kans op een waardebon van € 50,- te besteden op Slaaptextiel.nl!

Schrijf een review

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Klamboe Hemelbed Decoratief

 •   1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Prijs
  Kwaliteit

 • Wat is belangrijk in een review?

  • De inhoud moet over het product gaan.
  • Vermeld pluspunten en eventuele verbeterpunten.

  Wat moet je vermijden in een review?
  • Informatie die kan veranderen (zoals prijzen of links).
  • Het gebruik van kwetsende taal.

Inklappen