Klamboes

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Klamboes en reisklamboes

Iedereen kent het wel: je ligt in bed op een warme zomernacht, door de hitte is het al moeilijk om de slaap te vatten en dan blijkt ook nog eens dat er muggen in de slaapkamer zitten. Frustrerend! Veel last van muggenbeten of maakt het geluid van die beestjes je gek? Dan is een klamboe de perfecte oplossing. Niet alleen zorgt een klamboe of muskietennet ervoor dat ongedierte onmogelijk bij het bed in de buurt kan komen, het staat vaak ook nog eens heel erg mooi. In een handomdraai geef je het bed de allure van een luxe hemelbed, precies zoals in de sprookjes.

Vorm klamboe

In ons assortiment vind je klamboes in alle soorten en maten. Een belangrijk onderscheid is de vorm: kies je voor een rechthoekige klamboe of voor een ronde klamboe? De rechthoekige klamboe heeft meerdere ophangpunten, terwijl een ronde klamboe aan de bovenkant samenkomt in een soort 'hoepel' en aan een enkel punt bevestigd kan worden. Een rechthoekige klamboe doet iets ruimtelijker aan, een ronde klamboe hangt in een mum van tijd. Beide klamboes zien er ook opengeslagen prachtig uit. Daarnaast heb je natuurlijk de keuze uit een klamboe voor een tweepersoonsbed of een klamboe voor een eenpersoonsbed.

Reisklamboe en muskietennet

Voor de avonturiers onder ons hebben we een ruim aanbod aan reisklamboes en muskietennetten. Wanneer je naar een malariagebied afreist, kun je het beste een geïmpregneerde klamboe kopen. Dit is een klamboe waarop een insectendodend middel is aangebracht. Hierdoor kan je niet gestoken worden wanneer je bijvoorbeeld al slapend met je arm of been tegen de klamboe aan ligt. In de slaapkamer thuis kan een geïmpregneerde klamboe zinvol zijn om de muggen ook uit de rest van de omgeving te weren.

Klamboe voor stapelbed

Ieder kind wil slapen als een prins of prinses. Met een klamboe in een leuke kleur maak je de kinderslaapkamer onmiddellijk een stuk gezelliger. Zelfs een klamboe voor een stapelbed is bij ons verkrijgbaar, zodat al die gezelligheid niet ten koste gaat van de beschikbare ruimte.

Klamboe bevestigen

Bij de meeste klamboes worden de benodigde koordjes, spijkertjes en haakjes bijgeleverd. Je kunt de accessoires die je nodig hebt om de klamboe te bevestigen ook apart bestellen.